a Ty swojak jak bedziesz walczyl o dobre imie spolki i kurs?
wystawiajac zlecenia < 80 gr? dal mnie jestes kozak
za to ze jestes mily to poczekamy az swoje srzepdasz a my sobie poczakmy jeszzcze n lat ze swoimi
Jestem krótkoterminowym. Wszedłem tutaj tylko dlatego że jest skup i go realizują .
Tak jak pisałem przy 80 gr wychodzę z moimi 50 akcjami. Jestem zadowolony. Jeżeli będzie wyżej jestem bardzo zadowolony.
Przyjmuje że ok 90 gr to i wy będziecie się wycofywać. Zostaje dla Was ok 610 dla was do wyjścia
swojak a jak skub zrobią za rok to już nie będziesz krótkoterminowy :) po 3,1 stało 1,1 mln akcji a co jak za rok bedzie ktoś chetny by oddać taką ilość po 70 gr
Jak będzie za rok o tej porze skup dla mnie będzie też dobrze.
Tak myślałem że macie razem 1.1 akcji .
To przy jakiej wartości będziesz wyskakiwał?
Moje doświadczenia wskazuje że takie spółdzielnie zaraz się rozpadają.
chodzi o to że każdy z nas mógłby sprzedać 20 % akcji po 1 zł jak by zrobili skup po 1 zł w formie zaproszenia to mi odpowiada a nie te śmieszne skupy w tamtym roku skup nie podbił ceny pozwolił komuś wyjść z części akcji po 70 teraz może być podobnie bo jesteście dziwni i nie chcecie się dogadać trudno
Lukas masz rację
Jednak największym szkodnikiem tej spółki jest zarzad i tylko zarząd
Kasa zebrana z emisji a później wyprowadzana kasa, pozycki, odpisy , emisję po 10gr itp
Powsadzane jakieś czujki typu zool itp co wiecznie chwalą poczyniania
Dla mnie tekst roku truchla to że odpis na ponad 1m nie ma wpływu na CF spolki...tylko zapomnial dodać że wcześniej kasa wyszla że spolki do kogoś pewie zaprzyjaźnionego...a później udziały odsprzedane za 10 k
Jaja jak berety...podciągnięty zysk żeby znów sobie zrobić emisję po 10 gr...jak to niby działa na nasz korzyść.. a kasa już popakowana do spółek powiaznych z jakimś idzialami 91/100...tu jest wal na wale w świetle prawa
Swojak czy Ty brałeś kiedyś udział w skupie akcji? jeśli tak to przeanalizuj sobie to jeszcze raz jeśli nie to poczytaj coś na ten temat ogólnie nie chce mi się już nic więcej pisać bo to nic nie wnosi a Tobie życzę tego zarobki z 10 gr na akcji i będziesz zadowolony :)