• Sprawa do sadu Autor: ~GN [89.64.76.*]
    Wystarczy pobawić się w detektywa, dzwoniłem do Piotra S. Związany od Wifama i spółka Alfa sprawa o granaty GAK81będzie rozstrzygana w sądzie!!
  • Re: Sprawa do sadu Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-06-04 o godz. 23:05 ~GN napisał(a):
    > Wystarczy pobawić się w detektywa, dzwoniłem do Piotra S. Związany od Wifama i spółka Alfa sprawa o granaty GAK81będzie rozstrzygana w sądzie!!

Podziwiam twoją fantazję, bardziej niż rozum..
  • Re: Sprawa do sadu Autor: technik-at [77.65.22.*]
    o właśnie
  • Re: Sprawa do sadu Autor: ~1stein [188.33.36.*]
    Liczysz na zakupu po 5 Zeta jak Fundy? Konfabulujesz jak młody...
  • Re: Sprawa do sadu Autor: ~Kosmita [37.47.114.*]
    https://dorzeczy.pl/kraj/736347/sadzil-sie-z-ukrainskim-mon-zada-milionow-od-polskiej-firmy-kim-jest-znany-biznesmen.html
  • Re: Sprawa do sadu Autor: ~JakNieJakTak [5.173.248.*]
    "Jak przekazał mediom prezes ZSP Niewiadów Grzegorz Niedzielski, firma Sapieżyńskiego 20 lat temu sprzedała Niewiadowowi dokumentację dotyczącą granatów, na co kupujący ma dowód w postaci umowy. Transakcji nigdy nie kwestionowano, a Wifama jeszcze w 2012 r. przyznała w piśmie do Inspektoratu Uzbrojenia w 2012 r., że przeniosła autorskie prawa majątkowe do dokumentacji na te granaty na ZSP Niewiadów."
    Wcześniej sądził się z ukraińskim MON
    https://dorzeczy.pl/kraj/736347/sadzil-sie-z-ukrainskim-mon-zada-milionow-od-polskiej-firmy-kim-jest-znany-biznesmen.html

Chciałbyś odkupić co sprzedałeś po 12 ?
  • Re: Sprawa do sadu Autor: ~Zeus [213.5.40.*]
    po wnikliwe analizie wczorajszego dnia stwierdzam że ktos walił pkc-em po ok.1000 papiera przez kilka minut na początku sesji - miło było bo pkc-em se dokupiłem "parę sztuk" w podobnym czasie ...
    więc może to on?
[x]
NIEWIADOW -2,33% 15,06 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.