Moja druga najsutsza dywidenda. Nic nie przebije tej od Cognora w 23. Zlotoweczka przy średniej zakupu 3.8:) będzie zabawa. Sorry Panowie, jak już wspomniałem, nie reinwestuje ale wakacje będę miał przednie:)
Dnia 2025-06-05 o godz. 08:58 ~Althor napisał(a): > Moja druga najsutsza dywidenda. Nic nie przebije tej od Cognora w 23. Zlotoweczka przy średniej zakupu 3.8:) będzie zabawa. Sorry Panowie, jak już wspomniałem, nie reinwestuje ale wakacje będę miał przednie:)
zobacze jak rano bedzie stalo jak ne to na zamknieciu pkc, 23k w piku mialem ponad 60k, ale zarzad i sytuacja rynkowa mnie nie przekonuje, moze wroce pod koniec roku.
taki plan, daje szanse zeby nie uwalic kursu, moze jest kots chetny ale widze ze ktos tez sie poci i wystawil swoje 65k za 7.4. Mit Cognora upada. W sensie spolska dobra, inwestycje mega ale w obecnym otoczeniu makroekonomicznym nie bedzie to mialo zadnego przelozenia skoro EU dynda lost stalowek a stal z ukrainy i rosji przez Turcje zalewa rynek nie wpominajac o produktach z chin. sa po prostu lepsze metody na zainwestowanie moich pieniedzy.