Zarząd The Farm 51 Group S.A. z siedzibą w Gliwicach (dalej: „Emitent”, „Spółka”) informuje, że w dniu 3 czerwca 2025 roku Rada Nadzorcza Emitenta podjęła uchwałę nr 1/2/6/2025 w sprawie powołania Pana Artura Fojcika na Wiceprezesa Zarządu Spółki z dniem 3 czerwca 2025 roku.
Mialem dzis wolna chwile. W ktorej sporzadzilem i przeslalem do PFR, Min Fin i Nik update moich poprzednich ustalen(za przeslanie ktorych, wszystkie wymienione tu instytucje mi o dziwo podziekowaly).
Tym razem skupilem sie na oszv.kanczym, wg mnie, modus operandi Spolki, w ramach ktorego robi ona bezcc zelne ksiegowania nie majace racji bytu, ktore potem 'koryguje' (zawsze in minus!). I tak wlasnie, przyzwyczajeni do bezkarnosci, pokazali 'zysk' po premierze gry z budzetem 25-30 mln zl, gdzie przychod byl ponizej 1 mln zl.
Rozwazam zawiadomienie Centralnego Biura Sledczego. Faj.dasz, Wojtek?
Tak mniej więcej wygląda ten do nos do komisji niejakiego agenta Radara :)
Szanowne komisje !!
To ja Radar xd Co dzień i noc Na bankierze Nowe wątki zakładam xd
Dziś miałem wolną chwilę Wytarłem sobie z nosa g ile xd Poczułem się milej Więc postanowiłem niezwłocznie wbić farmiakom szpile xd
Tak mocno się skupiłem Że se zwoje przepaliłem xd Oszukańcze modus operandi szukałem Aż z tego po,dniec enia w gacie n,arobił,em xd
Ale choć lubię bardzo takie chwile Nie o tym miały być te paszkwile xd O korekty się tera rozchodzi I bezczelne księgowania Taka jest tera moja chora mania xd
Straciłem tu dużo, mocno bolało Ciepłe kakao już sie rozlało Nie daruję im bezkarności Będę mocno tupał nóżkami ze złości
A za Wista bajki i czary Chcę dla spółki straszliwej kary xd By na forum się ze mnie nie śmiali Żem jest k,apuś a co najmniej mówili na mnie Brudny Harry xd
Ps. Na koniec tego k,ablowania proszę uprzejmie komisję o szczere podziękowania xd xd xd
Powołanie miało miejsce wczoraj, jednocześnie na wczorajszej sesji byliśmy świadkami sporej wymiany akcji po 7zł. Ciekawe czy to ma jakiś związek. Drugie pytanie jakie mnie nurtuje to czy następca Bilczyńskiego przejmie jego pakiet czy weźmie z rynku? Bo musi mieć zaangażowanie w akcjonariacie