Zapadła cisza bo obecnie nic się nie dzieje co tu chcesz wiedzieć skoro nie inwestujesz? Kto inwestuje może dołączyć na grupę fb i wiedzieć więcej i tyle. Teraz zaraz będzie skup akcji a dalej czekamy na rozwój, powoli w górę raczej teraz przy skupie bo już kurs teraz jest mocno zaniżony i niedowartościowany, ale pluj dalej jadem.
Z faktami i liczbami się nie dyskutuje , a fakty są takie że wyprowadzają kasę ze spółki nieproporcjonalnie do przychodów! 17 mil do 8 mil ! info pierdy o skupie i fatalna polityka informacyjna ! zrobili dodruki w milionach z pazernosci i się przeliczyli , a teraz zarząd kombinuje jak koń pod górę ! jednym słowem bananowa spółka która nigdy nie powinna wejść na główny! była już raz ukarana przez KNF za niedozwolone praktyki na rynku równoległym. Jak pluje to nie za darmo!
I zamiast "pikusia" zaraz będą widły. Jesteś tu jeszcze nagonie, czy może gdzieś głęboko w norze, bo wstyd pisać? Może jakiś komentarz po tych wczorajszych wypocinach?
Tą dobrą część miałem jeszcze po 0.10 gr.! zostało mi jeszcze 50 k i sprzedam po 6.40 jak syf odbije kiedyś! rozczarowałem się zarządem szwagrów z Wołomina!