Ka: Kurs nie dojdzie do 160 zł. A skoro tam nie dojdzie, to i nie będzie formacji zdechłego kota. Zresztą...coś mi się wydaje, że już formuje się na wykresie doji, a wiadomo co to może oznaczać...To na co czekają cierpliwi.
Dnia 2025-06-09 o godz. 22:49 ~Rogaś napisał(a): > Ka: Kurs nie dojdzie do 160 zł. A skoro tam nie dojdzie, to i nie będzie formacji zdechłego kota. Zresztą...coś mi się wydaje, że już formuje się na wykresie doji, a wiadomo co to może oznaczać...To na co czekają cierpliwi.
To był żart, zobaczymy gdzie dojedzie, ale czujność wskazana, bo MW lubi takie pułapki z wysokim powrotem, nawet o 2/3 spadku. Tu są na stole wszystkie opcje, ale nawet jak wróci na 230 zł — nie wykluczam, a nawet zakładam taki scenariusz, bo ma co wypakowywać, a do tego trzeba podpiąć naiwnych pod „koniec korekty”, zresztą już widać, że jakieś nowe trolle zakupowe się dwoją i troją na forum, to naprawdę nie ma co drugi raz czekać na „zaraz 300”.
Przy okazji - Nie widziałeś gdzieś Antoniego? Mam nadzieję, że jednak rozsądnie zwiał przed potopem. Zakład z nim wygrałam w piątek tym zamknięciem dnia poniżej 200 :)
Antoni pewnie nie ma czasu na rozmowę. Ale wcześniej czy później się odezwie. Obstawiam, że nie wyszedł z akcji, mógł co najwyżej nieco zredukować portfel. To że kurs wróci na pewne poziomy (choć nie wiadomo jak długo tam się utrzyma), to jest pewne. Jak Marshall zacznie odkup (a będzie to zapewne odbywało się małymi pakietami), to i kurs to odczuje. Nie wiem tylko na jak długo on gra. Bo jeśli na fcccm, to musiałby już za tydzień zacząć zakup, ale jeżeli ma dłuższy kontrakt, to i jeszcze nas trochę potrzyma w niepewności.