Czy mają zaplanowaną jaką premierę ze chcecie by rosło? Dopiero dzisiaj zacząłem obserwować te spółkę i byłbym wdzięczny za kilka podpowiedzi co planują i czy mogą polec na tych grach. Z góry dziękuję
Cichy ciężko jednoznacznie napisać czy będzie sukces czy polegną. Generalnie trzej muszkieterowie z prawdopodobnie maks. wykształceniem podstawowym (zaocznie) mocno naganiaja na spadki. Jak to mówi krecik, kto nie nurkuje ten do dna nie dopłynie.
Dnia 2025-06-04 o godz. 16:04 ~Investor napisał(a): > Cichy ciężko jednoznacznie napisać czy będzie sukces czy polegną. Generalnie trzej muszkieterowie z prawdopodobnie maks. wykształceniem podstawowym (zaocznie) mocno naganiaja na spadki. Jak to mówi krecik, kto nie nurkuje ten do dna nie dopłynie.
sarkazm nie dopobicia :) a jak myślisz , co trzeba robić by zbierać ? czy przynajmniej wiesz leszczu ubogi w wykształceniu, o czym piszę ?
Pierwsza premiera - Cave Crave, VR - 26 czerwca. Następnie Besiege VR - ponoć "latem" czyli lipiec lub sierpień. Na jesieni nieujawnione jeszcze "Gemini" (PC, konsole), a pod koniec roku pewnie Thief Multi.
Dnia 2025-06-04 o godz. 15:59 ~Investor napisał(a): > krecik a ty też jesteś jak ramzes absolwentem Collegium H.? Tak jak on zaliczałeś egzaminy na kolanach ?
ty dla Mnie to jesteś tylko oznaczeniem pod drewnianym daszkiem "00"
Warto zauważyć, że oryginalna wersja gry Besiege na PC sprzedała się w ponad 3,7 miliona egzemplarzy, generując przychody przekraczające 21 milionów dolarów. Gra zdobyła również wysokie oceny od graczy, osiągając 95% pozytywnych recenzji na platformie Steam. Rakieta będzie a złotówka to tylko dobra cena do kupna taka prawda, dlatego teraz skupują
Gra idzie nawet o 100 milionów zlotych, a chce zauważyć że to sprzedaż tylko jednego tytułu w tym roku. Tu może być nawet 10 złotych po wynikach sprzedazowych
Dnia 2025-06-04 o godz. 20:01 ~Trend napisał(a): > Gra idzie nawet o 100 milionów zlotych, a chce zauważyć że to sprzedaż tylko jednego tytułu w tym roku. Tu może być nawet 10 złotych po wynikach sprzedazowych
możesz jakoś uzasadnić swoje wyliczenia ? Może być nawet na podstawie wróżby z fusów ale proszę uzasadnij.
Tak to mniej więcej będzie wyglądało: 4 mln PLN zysku/rok - + 1zł do obecnego kursu
8 mln PLN zysku/rok - + 2zł do obecnego kursu 12 mln PLN zysku/rok - + 3zł do obecnego kursu
czy CC osiągnie sukces... trudno powiedzieć, nie wiem czy będzie to super grywalny tytuł... ale jeżeli tak to 100 tyś. kopii daje około 4 mln PLN zysku. Dodatkowo dochodzą pozostałe produkcje które dadzą efekt kuli śniegowej. Obserwując spółkę, poziom kursu > 3 zł jest dla mnie jak najbardziej realny w perspektywie nadchodzących miesięcy, kluczowy jest sukces gry CC.
Dnia 2025-06-05 o godz. 09:50 ~MEGA napisał(a): > Tak to mniej więcej będzie wyglądało: > 4 mln PLN zysku/rok - + 1zł do obecnego kursu > > 8 mln PLN zysku/rok - + 2zł do obecnego kursu > 12 mln PLN zysku/rok - + 3zł do obecnego kursu > > czy CC osiągnie sukces... trudno powiedzieć, nie wiem czy będzie to super grywalny tytuł... ale jeżeli tak to 100 tyś. kopii daje około 4 mln PLN zysku. Dodatkowo dochodzą pozostałe produkcje które dadzą efekt kuli śniegowej. Obserwując spółkę, poziom kursu > 3 zł jest dla mnie jak najbardziej realny w perspektywie nadchodzących miesięcy, kluczowy jest sukces gry CC. >
chyba wam się fora w tych chotych mózgach pomyliły ?
Dnia 2025-06-06 o godz. 11:00 ~Investor napisał(a): > Dnia 2025-06-06 o godz. 10:54 ~MEGA napisał(a): > > 1,2-1,5 zł - przy jakiej zakładanej sprzedaży ? > > przyśniło mi się. >
Rakieta to na Longterm Games wybiła niedawno, gdzie w sumie spółka nie ma praktycznie żadnego dobrego tytułu, straty ciągłe, a w ciągu miesiąca z 2.6 zrobiło się 8.5. Jeszcze prezes tam zrezygnował i sprzedał akcje i to jakieś CPAR limited wykupiło sporo z komunikatów wychodzi.
Przy takiej logice to 3R powinno mieć z tymi mocnymi fundamentami ze 20 zł, coś tu jest niedowartościowane chyba.