Kurs zakupu 2,80 i kiszenie się na poziomie 2.80-3.20 potem rakieta na 9zł i korekta do 6zł. Kolejna korekta z 12.50 do 9,8zł. Koljeny wystrzał na 17.,50 i znowu korekta. Tu tylko 1% Dotrwa do października 2026 i poczatku produkcji. Wtedy kurs na pewno powyżej 100zł
Ja mam srednia 6.28 z czego akcje 2.56 najwiecej, potem 6.80 po sprzedazy duzego pakietu po prawie 9zl i wczoraj wpadlo 11.80 za drobne 5k...11lat na gieldzie...tutaj warto kupic i za 16 19 23 i 30 bo realnie 2027 jwstesmy na poziomie 75zl
Wczoraj zdecydowałem się zrealizować spory zysk. Sprzedane za średnią 20.50. Nigdy nie bawiłem się w kołeczka ale tym razem sprzedaż faktu aż się prosiła. Spekulacyjne powoli wchodzę w Milisystem. Oczywiście powrót na PGMSa jest obowiązkowy tylko pytanie kiedy i po ile
Tak jak pisałem rano że bedzie bujało. Tu na razie sa ogromne giełdowe emocje czyli strach i chciwość. Trzeba czekać gdzie kurs sie ustabilizuje bo na nowe szczyty to raczej na razie nie ma co liczyć. Wsparcie mamy na 12zł ale myśle ze wrazie złego scenariusza to mniej niż 13 nie powinno być
Czyli scenariusz który opisałem 12 czerwca sie cały czas sprawdza. Ja od tamtego czasu bawie się na Milisystem . Tutaj na razie obserwacja i czekanie na 12zł
Ja jestem od kursu 3.20 i tam samo sadze ze za 2-3 lata sprzedaje po 300. Jak ktoś chce wejść na miesiąc i zarobić na auto bo zbiera to mi się żal robi i nawet nie ma co komentować tego. Na giełdzie aktywnie 6 rok