Przedwczoraj 6 mln szt.
Wczoraj 3 mln szt.
Dzisiaj już jest prawie 5 mln szt.
Tego nie wywala ulica, a Kłosek ma/miał ponad 17 mln szt. Jeśli się okaże że wywala Kłosek, to przez najbliższe dwa tygodnie macie tutaj ostrą jazdę w dół, zanim wszystko z siebie wyczyści.
Dlaczego mam nie sprzedawać po 1,70 - 1,00 zł. jak nabywałem 11 / 12 / 2024. po 0.16 do 0.30 zł. Zarobiłem dużo więc uciekam z tonącego okrętu - zostawiłem sobie tylko 100 000 nawet jak spadną do 0.00 zł. to i tak mnie nie zaboli. Myślę jednak , że jakaś podbitka jeszcze nastąpi przed całkowitym upadkiem . R 102 dał mi kasę na tacy ,ale to przypadek aż takich wzrostów się NIE spodziewałem. Dla dł.termin. niestety nie wygląda to za dobrze. Pozdrawiam.
Dzisiaj nowy rekord, 23,3 mln szt akcji wyrzuconych.
I teraz zagwostka, bo Kłosek miał tylko 17,3 mln szt. jak myślicie?
Kłosek pozbył się dzisiaj wszystkich swoich akcji i ubrał nimi ulicę, a te dodatkowe 6 mln szt obrotu zrobiła ulica?
Jak myślicie?
Dnia 2025-06-11 o godz. 18:04 ~razdwa napisał(a): > Dzisiaj nowy rekord, 23,3 mln szt akcji wyrzuconych. > > I teraz zagwostka, bo Kłosek miał tylko 17,3 mln szt. jak myślicie? > > Kłosek pozbył się dzisiaj wszystkich swoich akcji i ubrał nimi ulicę, a te dodatkowe 6 mln szt obrotu zrobiła ulica? > > Jak myślicie?
a dzisiaj kolejne 21,4 mln szt akcyjek wyrzuconych na ulicę i kolejna zagwozdka, bo jeśli Kłosek wyrzucił wczoraj wszystkie swoje 17,3 mln szt akcji, a PFR miał tego papiera 12,6 mln szt, to może dzisiaj ulicę ubierał PFR,a resztę 9 mln szt obrotu zrobiła ulica? Jak myślicie? akcjonariusze się zdziwią jak naraz pojawią się dwa espi że Kłosek i PFR wywalili wszystkie akcje w ciągu dwóch dni.