Ja nie wytrzymałem i zbieram już od wczoraj - na razie ok 70k, ale może masz rację i uda się jeszcze niżej, ale boję się że nawet bez komunikatów - wajcha w drugą stronę i....kłopot. Dla golasów czy kolarzy z perspetywą kilku tys akcji czy nawet kilkudziesięciu tys , można czekakać, ale ja chcę dużo wiecej. Im niżej tym wiecej.
Żeby był ukryciak to zlecenie musi przekraczać 50 tys. zł. czyli ponad 60 tys akcji. Jesli jutro kurs spadnie do 0,779 to z obrotu się łatwo przekonamy kto tu jest dzieciak i kto bajki opowiada. Tylko nie pisz że wycofałeś zlecenie.
Ludzie kochani, litości ! Facet -Gneizenau pisze Wyraźnie -"Ja nie wytrzymałem i zbieram już od wczoraj - na razie ok 70k, ale może masz rację i uda się jeszcze niżej, ale boję się że nawet bez komunikatów - wajcha w drugą stronę i....kłopot. Dla golasów czy kolarzy z perspetywą kilku tys akcji czy nawet kilkudziesięciu tys , można czekakać, ale ja chcę dużo wiecej. Im niżej tym wiecej." 1. Pisze że kupił wczoraj i dziś - stoi jak wół napisane ok 70 000 sztuk 2. Nie ma ani jednego słowa o tym po ile i kiedy i ile będzie kupował. 3 . Pisze też wyraźnie że też liczy na tańsze zakupy - ile ?, jego sprawa 4. Ostatnią rzeczą którą pewnie zrobi to pokaże wam ile chce docelowo i po jakiej cenie i jakie ma plany.
NAPRAWDĘ TAK TRUDNO PRZECZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM DWA ZDANIA? Polska język- trudna język ?
A ja dziś też ostrożnie - raptem 15 000 sztuk, obserwuję, powoli dokupuję, od poniedziałku raptem łącznie dokupione niecałe 90 k. Pozdrawiam serdecznie