Ty sie znasz kokos, twoj nastepny nick to zapewne kayak? Wszyscy wiedza, ze w EA bez marketingu duzo sie nie zdziala, zwlaszcza jak ma sie opinie na poziomie 60%. Narazie mozna tylko obserwowac jak devy dopasowuja gre do potrzeb odbiorcy. Do premiery jeszcze kilka miesiecy i kilka MegaPatchy. Na tym etapie najistoniejsze jest aby po kazdym MegaPatchu pozyskac feedback, akurat lekka promka to dobry wyzwalacz i przy okazji badanie nad efektywnoscia samej promki.
Wygus, bardzo mi się podoba co robisz, dajesz ludziom swoje pieniądze, bardzo ładnie. Kupowałeś po 17, kupowałeś po 12 , 10 i 8. Zaraz będziesz kupował po 5. Dobrze, pochwalam inicjatywy dzielenia się swoimi majątkiem. Ale nie naganiaj innych do podobnego postępowania obiecując im zarobek, gdy zamiast tego KAZDY KTO CI UWIERZYL jest stratny, ci którzy jak ty kupowali po 17 nawet 65%. Jedyny ratunek dla firmy to skrabek legendy Śląska xD
Ojej, alez dramatyczny wywod trola, nie podoba mu sie, ze ktos smial wogole cos kupic, nagle widzi jakies mistyczne namawianie innych do zakupow, mitoman przestraszony konkurencja do koszyka.
Wygus kupuj sobie, w cichości, bez namawiania innych, stracisz sam, inni nie stracą. Co masz do powiedzenia tym , których namowiles do kupienia po 17? Oddasz im kasę?
Radar w twoich 2 powyzszych postach pokazales 2 skrajnie rozne opinie o mnie, w jedenj przedstawiasz mnie jako trola trolujacego inaczej, probujacego zbic kurs, a w drugim jako namawiacza, naciagajacego innych na zakup akcji. To jak to jest? Masz dwubiegunowke, czy to ty juz do konca zwariowales bo nie wiesz jak tu Wyge i innych odstraszyc od zakupow?
XD nowa taktyka, wygus pisz zdrow, jak nie piszesz pod swoimi Alter nickami gosio, szparag itp nie ma ani jednej opinii, która się zbiega się z twoim naganiackim punktem widzenia xD ludzie już w większości przejrzeli na oczy, nawet ślepe i niezbyt mądre cohonesy XD
Radar o sobie ze jest smart, Wszyscy wiedza, ze to zart. Cztery razy po dwa razy Osiem razy raz po raz, Przed polnoca ze dwa razy Wyga smieje ci sie w twarz.