• Nie sluchac, trzymac Autor: ~Andy [93.159.35.*]
    Jak sa trolle spoadkowe i wyjce tzn ze jest popyt. Spokojnie, minie pol roku, rok a nawet za pewnie 2 miesiace zakreci sie okolo 21-23zl

Kto ma za 3 4 5zl nie sprzedawac...gdzie to przerzucic teraZ?! Bez sensu
  • Re: Nie sluchac, trzymac Autor: ~agencja [46.112.74.*]
    Raczej niewielu tu jest ludzi, którzy mają jeszcze akcje kupione poniżej 8zł. Pewnie tacy są, ale większość to ci którzy kupowali powyżej 10zł. Nie zgaduję, tylko wynika to z obrotów w ostatnich dwóch tygodniach. I oni się niecierpliwią, bo widzieli jak ci od których kupili zarobili po 100, 200, 400 czy nawet więcej procent, a teraz sami są na lekkim plusie, a niemało na sporym minusie (ktoś te akcje po 16-17zł przecież musiał kupić, aby sprzedać mógł ktoś).
  • Re: Nie sluchac, trzymac Autor: ~Olo [83.24.220.*]
    Ja mam średnią 6 i czekam.
  • Re: Nie sluchac, trzymac Autor: ~Kwiatu [185.152.123.*]
    Ja jestem, jak już wcześniej pisałem, brałem po 2-3 zł na przestrzeni 6 miesięcy, bywało różnie, ale kochani troszkę cierpliwości
  • Re: Nie sluchac, trzymac Autor: ~Ania [139.28.41.*]
    Zależy jak na to patrzeć, już 3 razy można było to sprzedać za 16,5, a dla osoby mającej powiedzmy 5 tysięcy akcji każda złotówka to 5 tysięcy złotych, a 2 zł to 10k. Ja jeszcze trzymam, ale już kilka razy plułam sobie w brodę, że mogłam to opchnąć drożej, bo co by nie mówić jednak od jakiegoś czasu powoli ale cały czas spada.
[x]
NIEWIADOW 0,13% 15,48 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.