Nie jestem jego kolego choć go lubię bo jest w porządku. Ale przyjrzyjcie się trajektorii tego spadku od 12,70. Już o tym pisałem : 3 w dół,1,5 do góry. I mamy takie dwa cykle. 3-ci jest w toku. Troszeczkę inaczej przebiega, nie pasuje ta zielona dzisiejsza, ale docelowo będzie dokończony. Jutro i pojutrze też są sesje. Dopiero potem trzy zielone, tak uważam.
Póki co dzisiaj mi to wygląda na klasyczne lekkie podbicie żeby morale poprawić żeby większego zrzutu nie było i dalszą dystrybucję, jeszcze dzisiaj może być na czerwono :(
Tak może być. Na tym 6 dobrze żeby poleżało ze 3 lata pomimo zysków, bo będzie taki moment kiedy wszyscy będą już wyposażeni do marszu na Moskwę a wtedy kurs musi być na ATH - potem już tylko w dół bo to będzie ostatnia wojna. Rosja się nawróci i będzie demokratyczna a biedni Rosjanie przekonają się o ile lepiej się wtedy żyje. W tym kierunku to zmierza.
Też tak często robię ale nie tym razem, bo 6 to pewnik.Nie wiadomą jest tylko to czy nie dojdzie do 4-ch Jak znam życie po obkupieniu się po 6 będę musiał uśredniać do tych 4. Od 7,9 zabraknie ci na uśrednianie. Tak uważam.
Oj widzę że decydujący ruch na 6 się zbliża. Graj uczciwie jeden z drugim miast zachwalać i zostawiać ludzi na hakach. Czy 6 już jutro? Nie was się pytam.
steve2 , krótkotrwale powrócę do dialogu z Tobą: mam mieszane uczucia, czy Ty jesteś tak głupi czy ubezwłasnowolniony z tym 6 zeta. Mi to zalatuje prowokatorsko. Czyli jesteś nieudolnym spekulantem.
No widzisz jar1, wróciłeś do dialogu o jeden raz za dużo, bo są tu inni którzy też patrzą realistycznie. Miast toczyć pianę gostek odstąp jutro jeszcze głupszemu od siebie i załaduj tam gdzie ja będę ładował. Naucz się czytać wykres to wyjdziesz gdzie trzeba i wejdziesz też gdzie trzeba, bez zbędnych nerwów.
Jedyna odpowiedź jaka mi się nasuwa to: głupi to nigdy nie wiadomo kiedy żartuje, i mam tutaj Ciebie na myśli..
Koniec dialogu z gościem który zawsze musi ostatni światło gasić