• Espi! Autor: ~Danks [194.36.19.*]
    Bbb to Ty? Ciągle kupowałeś duże ilości...gratuluje
  • Re: Espi! Autor: ~Danks [194.36.19.*]
    Teraz trzymam za słowo że cena poniżej 1.2 Cie nie interesuje.. mam nadzieję że nie będzie sypal
  • Re: Espi! Autor: ~lukas8i8 [31.61.174.*]
    Pewnie BB, jeszcze Zool zacznie zbierać jak przebije 85 gr pamiętam jak to obiecał więc trzymam za słowo :) Myśle ze po tym co pokazał nie ma podstaw by myśleć inaczej :) i mu nie wierzyć
    Tak było...o ile znów nie będzie akurat w szpitalu siedział.. dla psychicznych oszustow:)
    Bbb jeszcze raz gratuluję!
  • Re: Espi! Autor: ~Swojak [188.146.162.*]
    Zool pisał że sprzedał akcje.
    To BBB albo Danks.
    Danks i ktoś jeszcze wystawiali akcje po 3.1
    Ale Ty lukas też byłeś razem z dankiem po 3.1 zł?
    Pisałeś do mnie że jesteś krótkoterminowy to rozumiem przy jakiej wartości wyskoczysz 88 gr? 90 gr, 95 gr?
  • Re: Espi! Autor: ~lukas8i8 [31.61.174.*]
    gdzie do Ciebie pisałem ?
    To nie ja..bbb siedzi cicho od wielu dni więc to pewnie on-przeszedl do dzialanja..komentuje od wielu lat bardzo pozytywnie każdy ruch zarządu...miał czas żeby pozbierac te ilości.. pewnie od zoola
  • Re: Espi! Autor: ~Danks [46.112.70.*]
    Swojak..widzę że już upuchasz w karnecie swoje drobne...może bbb id Ciebie weźmie w tej cenie bo ostatnio dużo zbierał...ja Ci proponuję cenę 60..każda ilość wtedy
  • Re: Espi! Autor: ~Swojak [46.170.237.*]
    Nie ma znczczenia kto kupił.
    Wiadomość bardzo pozytywna dla nas. Ktoś wieży spółkę nie kupuje po to żeby chyba zaraz wywalić.
    Tobie nie sprzedam sprzedam w skupie.
    Ty jesteś u mnie podejrzany. Pisząc źle o spółce i dokonując skupu działasz na moją szkodę.
    Jeżeli już na kupiłeś tego przedstaw sobie zwrotnice i zacznij wychwalać to wejdą i inni tak jak ja jestem od paru miesięcy
  • Re: Espi! Autor: ~danks [194.36.19.*]
    kup sobie slownik języka polskiego
[x]
DANKS 0,00% 0,75 2025-09-08 09:02:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.