• Pinokio nie ma nic Autor: ~ja [31.0.49.*]
    O partneringu możemy zapomnieć i nie tylko o falkieri. Dalej reklamuje swój "produkt", sponsoruje artykuły. Pinokio, gdzie ta kolejka chętnych po twe wspaniałe produkty? No gdzie?
    Zaraz zlecą się fanboye pinokia, za 3... 2... 1...
  • Re: Pinokio nie ma nic Autor: ~Leszek [37.225.78.*]
    Te 22 zł jest warte tyle co 18 zł w czerwcu 2022 roku, gdzie kurs wtedy wynosił 15 zł. Wychodzi na to że po sukcesach które pojawiły się od tamtego czasu wartość pojedynczej akcji wzrosła realnie o 3 złote. Spółka jest niedowartościowana. Nawet jeżeli na partnering będziemy musieli jeszcze poczekać jakiś czas to i tak cena jest śmieszna jak na możliwości i przyszłość spółki więc tylko brać i kupować.
  • Re: Pinokio nie ma nic Autor: ~ja [94.251.232.*]
    Ooo, I jest pierwszy, w sumie spodziewałem się kogoś ciut później. Możliwości vel bajki pinokia. Spółka jest przewartościowana, potencjał to ma tylko pinokio w pleceniu głupot i kolejnych obietnicach o kolejce chętnych nomen omen bez pokrycia :-)
  • Re: Pinokio nie ma nic Autor: ~Morszczuk [37.109.164.*]
    Kto Pinokio? Mówicie o Morawieckim ? On się do prążki CLN nie przyzna...
  • Re: Pinokio nie ma nic Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Ale ty nie rozumiesz że to że coś kosztowało x nie znaczy że wtedy było adekwatnie wycenione ? Czemu nie powiesz że w zeszłym roku spadło na 12 zł? Z 12 zł urosło na 33, wydaje mi się że było wliczone w cenę, a kurs spadał bo wiedział że pod to co rósł na 55 upadlo, Tera historia się powtarza i nie wiadomo jak się skończy :)
  • Re: Pinokio nie ma nic Autor: ~Stef [188.146.46.*]
    Chyba wiadomo jak ? Nauczyli robić kręgi na bazie nowych historyjek na tyle ciekawych werbalnie że czarny lud je kupuje.
[x]
CLNPHARMA 1,81% 22,45 2025-09-11 09:08:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.