Cygan powinien się cieszyć że mu podpowiedziałam DataWalk i mógł zarobić 100 proc. On mi polecał Noctiluca, Scanway a tam w miejscu prawie stoi. Miltona obrzydzal a tam 100 proc zarobiłam
CDR to była zbyt wcześniej sprzedana inwestycja ale ja nigdy nie gram przeciwko shortom. Taka zasada, wiele razy się opłaciło m.in na CDR ale tez6na KGHM. Nie narzekam, te pieniądze zainwestowałam w Datawalk i Bioceltix i dobrze na tym wyszłam
Oczywiście zawsze jest ryzyko ale cd project można było odczytać tylko trzeba bylo cierpliwości i jak Ty sprzedawałas ja usrednialem i też nie żałuję haha, ale czasem masz cenę rady choć martwi mnie genomtec bo wciąż w nim siedzę ..
Genomtec już nie mam. Wtopa była. Trzeba odrabiać było na Innych. Jedynie co to SDS usredniłam chociaż Cygan się ze mnie śmieje. Albo na tym zarobię albo pójdę pod wodę na kilkaset tysięcy złotych, duże kilka :((((
I to mnie martwi że wszyscy pouciekali a ja zostałem haha i moja cierpliwość się powoli kończy... ale przypatruje się airway i może tu odrobię... A datawalk też trzymam od dawna i na razie nie myślę się pozbywać .. :))
Text nie dał mi zarobić. Wyszłam na zero w końcu ale zamrożone kasa była. Za to przed textem Rainbow dał :))) Na texcie obecnie jest orzeł74. Trzeba być czujną :))