• coś optymistycznego Autor: ~falcao [213.17.229.*]
    słuchajcie ostatnio czołgają nas niemiłosiernie, wszelkiej maści troliki mają swój czas. Większość z nas kupiła po 3-4 pln, więc zarobek nadal jest, spadać wiecznie nie będzie. Jedno info przy tak pustym arkuszu może windować kurs momentalnie, bądzmy cierpliwi. Kiedyś sprzedałem Aliora za 51 pln kupując za 17 i byłem szczęśliwy bo spadło do 25, dzisiaj Alior stoi powyżej stówy.
    Jeden kontrakt i wracamy na drogę wzrostów, szybkich i dynamicznych.
    Trzymajcie się i nie przejmujcię się tym szambem z forum :)
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Bart [37.248.174.*]
    No i dywidenda na horyzoncie
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~autor [79.191.110.*]
    ale na LUBAWIE zaćmienie słońca -------------------- nic nie widać ciemno tak jak zawsze
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Ras [5.173.162.*]
    Tylko, że to już połowa roku, powinniśmy być o co najmniej jedno konkretne info bogatsi.
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~autor [79.191.110.*]
    ale tu jest wrzystko tajne ukryte tak jakby była produkowana bron atomowa------=tu akcjonariusz aby zajnwstował w to spółkie i już tu jest niczym zyski firmy zbieraja spekulnci tu cena akcji nie jest zalezna od zysków spółki tu jest wszstko ukryte ---- eszystko w cenie taka tu jest propaganda
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~GhotDan [195.238.184.*]
    Jest wiara w normalnych. Poziom niektórych forumowiczów jest tak niski, że czytanie ich jak odnoszą się do innych jest na poziomie bardzo niskim. Mam wrażenie, że tu nie siedzą poważni inwestorzy, tylko gromada nastolatków bądź dojrzałych ludzi z rozumem nastolatków. Wszystkim jednak tym mało rozgarniętym i tym wysoko, jak największych zysków.
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Dany [89.231.203.*]
    Jest okazja co cisną w dół ile tylko mogą. Popatrzcie jakie pakiety idą. Z prawej małe ilości a z lewej co jakiś czas pojawia się większa chęć kupna.
    Ale po takich wzrostach korekta się należała, może nie aż taka głęboka ale jednak.
    W strategii spółki nic się nie zmieniło. Dalej działają plus rozszerzenie działalności. Do WZW musimy jakoś przetrzymać. Ile się nie otrzeć poniżej 7,5 bo wtedy może się nie zatrzymać.
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~W70 [37.225.93.*]
    Sezon na zbrojeniowke na gpw raczej dopiero przed nami:
    https://tech.wp.pl/milion-wyszkolonych-rezerwistow-i-5-proc-pkb-na-obronnosc-deklaruje-karol-nawrocki,7163356387568352a
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Ja [91.150.201.*]
    To co Karor N... deklaruje to jedno a prawda jest że on tak naprawde niczego nie może... jedynie bedzie blokować jak Duda...
    Tu nie chodzi konkretnie o Karola N.
    Oczywiście że Prezydent ma ograniczone kompetencje ale jak napisałeś "może blokować" co daje mu możliwości negocjacyjne.
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~zazazizuzaj [31.61.170.*]
    No to mamy kolejne odcinki "Kariera Nikodema Dyzmy" Zazazazizuzaj
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~TCB [195.82.166.*]
    Dnia 2025-06-02 o godz. 19:42 ~Ja napisał(a):
    > To co Karor N... deklaruje to jedno a prawda jest że on tak naprawde niczego nie może... jedynie bedzie blokować jak Duda...

a widział jak szybko Uszula wode leje pogratulowała Karolowi Nawrockiemu?
    Dała znak Tuskowi, że w tym temacie jest pozamiatane.
    Większe siły tutaj wodę mieszają.

Tusk idzie w odstawkę i wszystko się zmieni.
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~koralgol4 [37.31.14.*]
    Brawo. Cierpliwi tutaj zarobią. Wrócimy bardzo szybko na 18zł 2,3 sesje maks. Piękny wynik.
    Cierpliwi to nie 2-3 sesje ale tzw "odcięcie" może nastąpić.
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Don [141.0.13.*]
    jak na razie znacznie pewniejsze 7.5 niz 18. Pocieszajcie sie dalej ...
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~W70 [94.254.155.*]
    Dla mnie może być i 7,5 zanim będzie 18
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Ciekawy [46.112.90.*]
    ten papier już jest tak zmęczony że coraz mniej inwestorów zaufa i będzie chciało wejść większym kapitałem. Nie ma co ukrywać że spekulacyjnie napompowane jak duża część zbrojeniówki. Oczywiście mam pakiet i zostawiam na stracie póki nie odbije wyżej , dlatego chciał bym się mylić.
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~W70 [94.254.155.*]
    I może o to chodzi żeby ulica tak myślała. Każdy ma swój rozum. Jak ktoś woli rafamet to kto bogatemu zabroni. Jeszcze nic nie sprzedali a kurs poszybował. Jak pisałem już wcześniej. Ja wolę nawet mniejszy zysk w 1 kwartale ale jednak zysk i dobre perspektywy.
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Kriss [37.248.219.*]
    Dokładnie rafamet to wiarygodny przyklad
  • Re: coś optymistycznego Autor: ~Ciekawy [46.112.90.*]
    Troll alert
[x]
LUBAWA 0,13% 7,50 2025-12-18 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.