Mój rachunek maklerski jest CUUUDOWNY….ale nie POwinno cie to interesować przegrywie. Mój majątek to nie tylko akcje kozi synku. Idź wyć z tęczowymi jak rano do roboty wstaną to zobaczą że ich Rafał był prezydentem 2 godziny i przez te 2 h zleciało mu 10 lat i 2 kadencje bo już mu niejaki naleśnik Zembaczyński po 21:00 wróżył :)))))))
Twój cały majątek to akcje inm+pustka w głowie.Obserwuj o 9 reakcje giełdy to może dotrze co myślą o decyzjach politycznych Podlasia inwestorzy.Co się tyczy stricte polityki to TUSK powinien ogłosić przemówienie ze polski rolnik za swe decyzje poniesie karę finansową i ze kończy wspierać i walczyć o te grupe w Brukseli.Mi wszedł kuponik w fortunie bo obstawiałem wygrana nawrockiego mimo ze sercem byłem za Trzaskowskim i tak na niego głosowałem.Wszak ludzi prostych jest więcej i należy robić na nich pieniądze.Mam nadzieje ze unijne dotacje tez obetną na badania i rozwój takich startupow jak inm.
InventionMed powinien być zgłoszony do prokuratury jako piramida finansowa przez tyle lat działalności nie wystawili ani jednej faktury.
Tak to jest jak za biznes biorą się znajomi Sikorskiego