Wszystko w rodzinie to dwaj bracia widać ze nie masz pojęcia i nie znasz invention i softblue mają jeden telefon i jedno biuro trzeba było zadzwonić do i vention a tam odbiera pani z softblue
Gdyby nie Brat softblue to nie miał być kto przejąć akcji a tak drukuje invention akcje daje kasę na nie softblue po 10 gr I tak się robi kasę a wartość softblue spada chyba ze będą walić w rynek za pomocą sztucznych podbitek jakie tu miały miejsce ale odkąd prokurator w firmie to I lipne infa ograniczyli
Brednie, kurs SBE szoruje po dnie nie przez Invention. Tak się składa, że to INVENTION jest nisko przez kurs Softblue bo ma tam większościowy udział i chyba udajesz, że nie wiesz, że przez to INM musiał zrobić na koniec 2022 r. odpis ponad 21 mln zł!
ale ty dobrze o tym wiesz, jak i również to, że w kapitałach własnych inventiony nie ma nawet działki za 5 mln jak i biurowca za 50 mln jak i dotacja 15,56 mln jest w innych pozycjach wpisana a nie w kapitałach własnych!
nie mierz wszystkich swoją miarą :) O czym ja mam z tobą dyskutować? jak ty nie rozumiesz giełdy co sam napisałeś :)
Autor: technik-at [85.221.138.*] 2023-03-16 07:58 Opublikowano przy kursie: 0,11 zł , zmiana od tamtej pory: 57,92% Re: Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:) nikt nie kupuje - zrozum...
Nie udzielam sie na forum Orlenu tak jak i na 9 moich innych spółkach. tak tacy jak ty nic nie znaczą więc wypisywać sobie możecie ci chcecie. Ja wiem co mam po ile mam i co bede robil albo nie robił a ty jedynie możesz się w nerwach domyślać bo i rak nie masz żadnego wpływu na to co zrobie i kiedy zrobie :)))
O orlen sie nie martw trzymam conajmniej do dnia dywidendy:)