Wygus dobrze, bardzo dobrze, niech zarabiają. Spółka ma aktualnie dwie rzeczy, które wycenia rynek - cherno1 i akcjonariat (już dużo mniejszy) cohonesow vel wygów xDDD
Nie wiem na jakiej fikcyjnej podstawie obliczyles mniejszy akcjonariat, pewnie na tej zamej zasadzie jak twierdzenie, ze nikt nie chce tych akcji, a prawda jest, ze kazda akcja ma swojego wlasciciela. Spadek kursu jedynie swiadczy o tym, ze akcje przechodza ze slabyc niecierpliwych raczek, do silnych i cierpliwych. Czy maly radar z ekranem, Moze zostac mitomanem? Alez owszem czemu sie, Radarowi tez nalezy sie.
Juz nie bede sie licytowac, kto tu chlew robi. Pytanie dlaczego nie znajdziesz sobie wspanialej spolki z super perspektywa i tam nie pojdziesz, tylko tu siedzisz i odwracasz kota ogonem? Po co ci to?
Bo lubię przestrzegać innych przed wytopami inwestycyjnymi, takie hobby. Ty mówiłeś żeby kupować po 17, ja mówiłem, żeby tego nie robić. Kogo rada dała -50% na rachunku? Napisz jakąś zwrotkę wyga, do tego się nadajesz xDD