Facet z Agencji Rozwoju Przemysłu, dokładnie tej agencji, która dostanie 700 mln zł na pomoc Rafako i Rafametowi żeby działać w branży zbrojeniowej. Jest potencjał.
dokładnei głupi ten co sprzeda teraz akcje Rafako urosło 5 razy rafamet 7 razy PGM już nie wspomnę bo tam jest juz przegięcie Wystarczy że tu urośnie 3 razy w miesiąc .Trzymam akcje i nic mnie nie ruszy a może jeszcze da się odkupić trochę taniej
Ja żałuję bo upusciłem 20k akcji w piątek chciałem uszczuplić portfel przed ewentualną stratą ale może zdążę w poniedziałek spowrotem do wora załadować jescze jakiś większy pakiecik przed wystrzałem.. Kupować i trzymac nadchodzą myślę dobre zmiany..
Lecimy na 2 zl Autor: ~Difihuho [89.67.108.*] 2025-05-31 10:14 Prezes z takimi znajomościami to skarb
Co sugerujesz, klepiąc o znajomościach??? Ty w komunie jeszcze żyjesz??? :-)))))))))))))) Czasy znajomości dawno skończyły się - transparentność, audyty, przetargi, kontrola wewnętrzna, nadzór służb. Coś pominąłem odnośnie znajomości ??? :-))))))))))
Aty znowu o sobie dofihuho opowiadasz patrząc w lustro :-)))))))))))))) Naprawdę nie interesują forumowiczów twoje przeżycia, nawet te najbardziej traumatyczne, i samokrytyka :-))))))))))
Wg. exit pollu wygrał Rafau więc poczytać np. o Milsys, Lubawa, CDPR, Hipromine, EuCO, Cannabis, Hemp, Rafamet, Astarta, BioPlanet...oczywiście to tylko opinia, a nie porada inwestycyjna.