• kupiłem trochę mobruka Autor: ~yankes [84.40.159.*]
    wygląda to na okazję ,patrząc na wykres i pomijając drobny epizod to najniższa cena z 5lat jeśli jeszcze dorzucić do tego inflację jest tanio ...
  • Re: kupiłem trochę mobruka Autor: ~Qrt [37.109.162.*]
    Zdecydowanie. Dla mnie jest to poziom, który ta spółka zawsze broniła, a obecnie ma znacznie większy potencjał niż przy ostatnim takim spadku, z którego wtedy również odbiła.
  • Re: kupiłem trochę mobruka Autor: ~prawdaboli [109.243.67.*]
    jeszcze kilka artykułów negatywnych się ukaże...:)) ale na pierwsze "trochę" spoko
    obstawiam jeszcze na próbę zdołowania, ale jestem spokojny bo to kwestia czasu a będzie grubo
    to tylko moje zdanie, a ja się nie znam proszę się nie sugerować
    pozdrawiam
  • Re: kupiłem trochę mobruka Autor: dimmu3 [109.243.69.*]
    Jaka cena spowoduje, że uznasz, że ten poziom nie zatrzymał spadków tym razem?
  • Re: kupiłem trochę mobruka Autor: ~prawdaboli [109.243.67.*]
    powiem wprost że nie wiem, ale w minionym tygodniu też "trochę". dokupiłem i co kilka złoty niżej też moim zdaniem na "trochę" można się ustawić tu nie rządzi drobnica, liczę się nawet z krótkotrwałym szokującym spadkiem, ale wtedy nie zamierzam sprzedawać a przeciwnie. Jak uchwala skup, dywidenda i dojdzie zakup kolejnego podmiotu to może być ciekawie (pomimo wiszących kar) i jakoś mam wrażenie że cześć to mielenie
    ryzyko jest bo to GPW, długofalowo (1-2 lata) dla mnie firma bardzo OK, ale pora też na odreagowanie,
    pozdrawiam posiadaczy akcji i pomyślnych decyzji życzę

• Re: kupiłem trochę mobruka Autor: ~yankes [84.40.159.*]
    no u mnie trochę to trochę ,nie inwestuje duzo w pojedyncze spółki bo czasami rynek ma inne zdanie niż ja a to boli...
    na razie pare procków w górę może dokupię.
[x]
MOBRUK 2,12% 313,00 2025-11-28 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.