• Panie Wrona, w magazynie bym cię nie zatrudnił Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Tupetu to ci nie brak:)
    "Dziękujemy wszystkim inwestorom i akcjonariuszom OZE Capital S.A. za zainteresowanie akcjami naszej Spółki
    notowanymi na alternatywnym rynku obrotu NewConnect.
    Był to rok pełen wyzwań.
    ......................................................
    Koncentrowaliśmy się na efektywnym zarządzaniu naszym portfelem inwestycyjnym, selektywnym angażowaniu się w nowe projekty oraz optymalizacji struktury finansowej. Szczególny nacisk położyliśmy na projekty
    charakteryzujące się wysokim potencjałem wzrostu i przewidywalnymi strumieniami przychodów.
    Dziękuję, że kolejny rok towarzyszą nam Państwo w naszym rozwoju i darzą nas zaufaniem. Zapraszam do
    dalszego śledzenia działalności Grupy OZE Capital oraz do lektury niniejszego Sprawozdania."
  • Re: Panie Wrona, w magazynie bym cię nie zatrudnił Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    No toś miał rok pełen wyzwań :)
    Gdzie pieniądze za las?
    5,6 mln ze sprzedaży OZE Energia?
    1,1 mln za AgroSteel
    i...marne
    100 k ze sprzedaży Pure Energy kupionego za. .10 mln
    Słabo to widzę, oby prezes nie dołączył wkrótce do "kontrowersyjnego inwestora Krzysztofa Zalewskiego" jako ...pan W.
    Że też w Iławie przechodzą takie akcje:)
  • Re: Panie Wrona, w magazynie bym cię nie zatrudnił Autor: akcjoinm [37.109.163.*]
    Już płaczesz vincnet i tutaj :)

spokojnie przy 10 groszach będziesz wył
  • Re: Panie Wrona, w magazynie bym cię nie zatrudnił Autor: vincent_v [84.205.172.*]
    Tak jak ty żyjesz na bankrucie INM , nigdy:)
    Ale co się dziwić jak tam kapitały ujemne. Tu przynajmniej nie chwała się czymś co i tak nigdy nie miało wartości. A z tą atencją podlaskiego inwestora, który wyje 5 lat po 20h na bankrucie to nie przesadzaj.
  • Re: Panie Wrona, w magazynie bym cię nie zatrudnił Autor: akcjoinm [37.109.163.*]
    ale to ty wyjesz na cudzyn i o cudze z zazdrości a nie ja

to ja spędzam weekend na forum OZE tak jak ty na forum INVENTION ?
    vincnet odpocznij i pamiętaj TYLKO INVENTION
[x]
OZECAPITAL -5,66% 0,50 2025-09-26 17:03:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.