Powyższa odpowiedź o treści "Na to wygląda" nie jest moja. Dalej posiadam akcje i ani jednej nie sprzedałem. Uważam, że szczyt notowań przed nami, nawet jeśli w między czasie wystąpi głębsza korekta. Ktoś podpisał się moim nickiem. Ja podpisuję się z małej litery zawsze z tego samego IP (83.7.173*). Nie zdziwię się jak był to Łoren czyli Waren_Buffet, który założył ten wątek. Typ jest jakiś dziwny... klika hurtowo czerwone łapy pod moimi wypowiedziami w hurtowych ilościach a pod swoimi zielone również w hurtowych ilościach. Ewidentnie chce zdobyć szacunek na tym forum i szuka sposobu na dowartościowanie się. Ale miło mi generalnie, że ktoś mnie podrabia. Najprawdopodobniej ograniczę swoją aktywność tutaj. A jak coś napiszę to proszę zwracać uwagę na IP.
OK, Zarejestrowałem profil na Bankierze. Ponieważ "dealer" było zajęte od teraz będę "eldealeros". Moje wypowiedzi będą autoryzowane co oznacza, że podpis będzie napisany pokazany pogrubioną czcionką (Przynajmniej tak jest widoczny na stronie głównej podczas zakładania wątku)
Myślę, że nie. Trabant był bardziej wyedukowany od Łorena i ewidentnie naganiał na spadki pod zakupy kogoś dużego. Może był jednym z kupujących. Miał sensowną wiedzę ale wrzucał argumenty dla bezmózgowia. Tauron był przez długi czas skupowany przez różne duże podmioty. Pomimo, że ujawniły się tylko dwa to usłyszałem niedawno z pewnych źródeł, że było ich więcej.
Łoren znowu odpalił się z czerwonymi łapami. Nawet z rozpędu informację o założeniu przeze mnie nowego profilu opieczętował czerwonymi łapami :) Dobra Łoren... koniec na twój marny temat.
Niepowiedziane. Widzę przestrzeń dla korekty. Ale nawet jak ona wystąpi to szczyt jeszcze przed nami. Nie ma uzasadnienie do sprzedaży. Co najwyżej do dokupywania na spadkach.
W przyszłym roku będzie dywidenda, bo w tym pewnie nie, także 10 - 20 widzę na walorze. Tusk ma się do roboty wziąść, także będą wzrosty. Może nie 4000 ale 3 z hakiem będzie w przyszłym roku.
Ale naganiacze na zakupy, ludzie uwazajcie, akcje są drogie, kurs nie ma mocy by rosnąć, prawdopodobnie trwa dystrybucja akcji. Nie dajcie się nabrać, akcje to można było kupić jak były to 2 czy 3 złotych a nie teraz jak są po 7. Przestrzegam tutaj spadki mogą być dramatyczne.
Łoren który przywłaszczył sobie mojego nicka (tyle, że tytułuje się z dużej litery żeby się dowartościować) ewidentnie zapakowany na shortach :) Łoren, Trabant czy jak ci tam... c/wk 0.65. I wszystko w temacie. Dziękuję za rozmowę.
Oszalales. Rozmowa z toba nie ma sensu. Od dzisiaj nie bede odpowiadac na twoje zaczeki. Dalej widze nie pogodziles sie z porazka Rafala Trzaskowskiego w wyborach prezydenckich. Te strate traktujesz osobiscie. Polecam ksiazke Paul Jima Jak straciłem na giełdzie milion dolarów i czego mnie to nauczyło - tam jest to dosyc dobrze opisane (strata wewnetrzna i zewnatrzna). dodatkowo pewnie boli cie spadajacy kurs Taurona, 7 PLN pozegnalismy definitywnie. Rozpoczynamy trend spadkowy. Zasieg? Mozliwe ze 5,50 PLN. Ale zobaczymy co bedzie sie dzialo na szerokim rynku + zawirowania na swiecie - Rosja ma podobno bardzo mocno odpowiedziec na atak Ukrainy na swoje lotniska. Ta odpowiedź może sprawić że giełdy na swiecie zanurkują!
Nie ma sensu a mimo to kontynuujesz Łoren. Tak, korekta jest możliwa, nawet wiem do ilu ale twierdzenie, że na trwałe pożegnaliśmy 7 zł to co najmniej nadużycie, szczególnie przy tej skali niedowartościowania Tauronu. Jestem pewien, że kurs będzie wyżej. A to, że teraz spada... Ekstra, jest szansa dokupić. A teraz Łoren dawaj mi 20 czerwonych łap :)