Jeżeli wygra trzask niema pod co spadać i będzie radość w sumie jak wygra alfons to tez nie ale na rynkach będzie czerwień.Ja mam przygotowane pare groszy na zakupy
Tusk nie wywiązał się ze swoich obietnic i o ile jestem wstanie zrozumieć ze nie rozliczył wielu pisowskich złodziei bo blokował krakowski maliniak to min podatek belki miał być zniesiony albo obniżony i mógł to uczynić.Ja sam zapłaciłem gigantyczne pieniądze za które kupił byś auto z salonu średniej klasy za sam podatek który mi wyliczyli z dywidend gh.Oczywiscie starych bab kosciolowych ze wsi u których obraz Kaczyńskiego wisi nad ich łóżkiem ten problem nie dotyczy ale maja tak sprane berety i są tak niedoinformowane ze nawet na malpe by zagłosowały gdyby Kaczyński powiedział ze jest święta.Niestety posła wieś jest zacofana szczególnie ta na prawo od Warszawy a pisiwskie łachudry to wykorzystują.
Najpierw ci gadają ze o emeryturę samemu trzeba zadbać i nie liczyć na państwo a potem ci krwa mac setki tys zabierają bo udało ci się zarobić mimo ze podatki dawno zes zapłacił za te pieniądze które inwestowałeś a w moim przypadku było to 32% (dróg próg).Czyli najpierw 32% a potem 19% i oszczędzaj ci powiedzą.A potem przyjdzie Glapinski i kaczynski i rozdawnictwem ci inflacje wywoła realna 50% i to co zes zarobił pójdzie na wzrost cen.
Piszesz o rzeczach ktore sa abstarkcja dla prawej strony Wisły ( na pewno dla zdecydowanej wiekszosci) Elektorat kurdupla i wyznawcy "moralnosci katolickiej" uwielbia byc na kolanach Zero myslenia ( robi to za nich pasterz" - tu nic sie nie zmieniło od 100 lat
Taka jest prawda.Wiele krajów świata odwiedziłem i widziałem je nie przez pryzmat basenu z hotelem ale realne prawdziwe życie jego mieszkańców i im większa bieda i zacofanie tym religia ma większe znaczenie.Wyjątkiem są kraje arabskie bliskiego wschodu gdzie meczet na meczecie ale te kraje stoją weglowodorami.W Europie im więcej świętych obrazków i innch emblematów tym biedniejsza wiocha w której co drugi dom to ruina ale świątynia nowiutka bo wszyscy się na nią składają.
A najbardziej to te 800+ denerwuje.Jak ja bym został prezydentem to w czerwcu ta wypłata była by ostatnia wypłata tego chorego programu i na koniec wakacji ceny wszystkiego wróciły by do normy.