Różne rzeczy się tu czyta ale ja myślę że najpóźniej do jesieni zobaczymy 200- 230 w końcu spółka się rozwija i bije kolejne rekordy, chętnych proszę o komentarze pozdro dla cierpliwych
Oczywiście, że będzie dobrze. Przecież te akcje nie idą w otchłań. Ktoś je kupuje. Jedni realizują zysk i wychodzą, inni kupują. Spółka płaci ładne dywidendy, cały czas się rozwija, powiększa bazę klientów, bazę hotelową, ma w planach zakup innego podmiotu z branży. Ja tu widzę do końca roku spokojnie 200-220.
To nie wyniki wywołały lawine tylko sorzedaz znacznej ilości akcji ćwoku... i nie produkuj sie tak, za 120 to mogłeś kupić w styczniu i dziś ciągle się cieszyć dużym plusem, a tak z nadzieją machasz z peronu...
Kolegow na podworku sobie tak nazywaj. Wyniki były niemal zgodne z konsensusem. Ergo, nikogo już nie zaskoczyły rosnącymi dynamikamk ktore oklapły w porownaniu z ub. rokiem. Czy ktos wystawiajac akurat dzis akcje (nie wczoraj, nie w kwietniu) brał to pod uwage? Geniuszu zostawiam tobie do oceny ten "zbieg okolicznosci"
Nie mam podwórka kolego, mam wielki ogród... jak przestaniesz tworzyć bezsensowne wątki na forum porządnej spółki i weźmiesz sie do roboty to może też sie dorobisz... 3mam kciuki za Ciebie.
Odpowiedź jest prosta. Wyniki za III kwartał 2025. Nawet nie tyle same przychody, co zysk. Uważam tylko, że latem może być stagnacja. Urlopy, sezon ogórkowy itd. Dlatego myślę, że to będzie dobry czas na zbieranie. Jest czas zasiewu i jest czas żniw.
Kurs będzie jechał na północ , stopy procentowe spadły a więc gospodarstwa domowe będą miały większy budżet do dyspozycji. A ludzie zmęczeni kredytami życiem potrzebują wakacji
Ostatnio w obiegu pojawiło się trochę akcji, trzeba sprawdzić które są do kupienia po taniości. Jak wyczerpie się podaż a spółka dalej będzie się rozwijać, dopiero nadejdą wzrosty.
Ci co są tu dłużej to wiedzą że ulica nie decyduje o kursie, możecie zaklinać na różne sposoby wzrosty czy spadki a nawet korekty które są po to aby mogło rosnąć. O kursie decydują duzi gracze a my możemy się pod to podpinać. Generalizując, ta Sp-ka jest wiarygodna z perspektywą wzrostową. Psy szczekają a karawana pójdzie dalej.