Raport Bieżący
Spółka: CARBON
numer: 11/2009 data dodania: 2009-06-26 20:14:14
Zawarcie istotnej umowy o współpracy
Zarząd Carbon Design S.A. informuje, iż w dniu dzisiejszym została zawarta umowa o współpracy z firmą AutoGroup S.A. z siedzibą w Poznaniu. Na mocy umowy Carbon Design S.A. zobowiązała się do wykonania modyfikacji nadwozia samochodu Stealth B6, oraz do budowy kompletnego nadwozia oraz wnętrza dla samochodu Stealth B7. Nadwozia oraz elementy wnętrza zostaną wykonane w technologii karbonowej. Strony określiły termin realizacji umowy na 4 miesiące od dnia jej zawarcia. Płatności z tytułu wykonania umowy będą realizowane w formie zaliczek. Wyprodukowanie kompletnego nadwozia do samochodów Stealth w technologii karbonowej, w ocenie zarządu, otworzy Emitentowi drogę do pozyskania liczących się kontrahentów w branży europejskich producentów samochodów sportowych i wyścigowych. Podstawa prawna: § 3 ust. 2 p. 2 Załącznika Nr 1 do Uchwały Nr 346/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".
Załączniki:
Osoby reprezentujące spółkę
Mariusz Obszański Prezes Zarządu
Dnia 2009-08-30 o godz. 12:26 ~baniak napisał(a):
> Mój drogi na NC są tylko gnioty i dlatego tu zarabia się
> nie 10-20% tylko 100-200% miesięcznie. Tylko trzeba
> wiedziec jak.....
ty to na pewno potrafisz wyciągnąć i 1000% miesięcznie z carbona bo wiesz jak to si ę robi hehe
Dnia 2009-08-30 o godz. 12:42 ~maciek napisał(a):
> Dnia 2009-08-30 o godz. 12:26 ~baniak napisał(a):
>
> > nie 10-20% tylko 100-200% miesięcznie. Tylko
> trzeba
> wiedziec jak.....
ty to na pewno potrafisz
> wyciągnąć i 1000% miesięcznie z carbona bo wiesz jak to si
> ę robi hehe
jak już dorośniesz to proponuje otworzyć przeczywisty rachunek i zagrać realnymi pieniędzmi
wszyscy wiemy że na onecie jest łatwiej
ciekaw jestem kiedy ty na carbonie zarobiłeś te 100 czy 200% heheheh
Po Twoich postach wnoszę , ze jesteś nieudacznikiem z ogromnym kompleksem braku własnych decyzji inwestycyjnych , których nie potrafisz lub boisz się podjąć. Nie sztuka wchodzic w jadące do góry papiery / czego Ty na pewno jesteś mistrzem / , ale sztuką jest zakupić te papiery zanim odjadą. Vide ostatnio BLU / ja go kupowałem miesiąc temu od 2,15 - pierwsze 4 k do 2,43 , a teraz kończę oddawać powoli w okolicach 4 PLN / niech teraz inni zarobią /. Teraz kupuję CRB bo na nim też zarobię 100%. Czy tego chcesz czy nie. Tak więc zamiast pisać bzdury weź się do roboty i przestań miauczeć.
Dnia 2009-08-30 o godz. 13:33 ~baniak napisał(a):
> Po Twoich postach wnoszę , ze jesteś nieudacznikiem z
> ogromnym kompleksem braku własnych decyzji inwestycyjnych ,
> których nie potrafisz lub boisz się podjąć. Nie sztuka
> wchodzic w jadące do góry papiery / czego Ty na pewno
> jesteś mistrzem / , ale sztuką jest zakupić te papiery
> zanim odjadą. Vide ostatnio BLU / ja go kupowałem miesiąc
> temu od 2,15 - pierwsze 4 k do 2,43 , a teraz kończę
> oddawać powoli w okolicach 4 PLN / niech teraz inni zarobią
> /. Teraz kupuję CRB bo na nim też zarobię 100%. Czy tego
> chcesz czy nie. Tak więc zamiast pisać bzdury weź się do
> roboty i przestań miauczeć.
tylko 100% - jaki ty skromny
i to w miesiąc zapewne hehe
marzciel z ciebie
i to skromny bo ponoć 200% zwykle w miesiąc wyciągasz
ja ostatnio łykałem ven po 11 gr by szybko wywalać po 16 gr ;-) by odkupić po 14 i teraz znów czekam na wywałkę przy 17 ;-)))
Dnia 2009-08-30 o godz. 14:00 ~bani napisał(a):
> A może nawet lepszy , bo nieoblepiony przez niedowiarków
> Twojego pokroju.
nieoblepiony bo inteligentna osoba wie że veno brało crb po 5 gr i teraz nie chce przepłacać
mają 10 mln papiera i już są zarobieni kilkaset procent
a ty leszczu kupujesz prawie 1000% drozej niż oni
zresztą niedawno wywalili 1 mln tego śmieciucha zapewne za niewiele więcej niz 5 gr masz szczęście że te akcje nie były dopuzczone do obrotu bo byłaby niezła zwała
ale kiedyś będą i cię w nie ubiorą
następnym razem poczytaj o spółce którą zamierzasz kupić
Dnia 2009-08-30 o godz. 14:27 ~baniak napisał(a):
> Dokształć się ośle , od 5 gr do 35 gr jest nie 1000% tylko
> 600%. Mniej pisz , więcej czytaj , myśl i ucz się. No
> chyba , że chcesz być posłem.
osiołku czy ja napisałem równo 1000%??//
oczywiście matołku kupować 600% powyżej tego co oni brali to prawie darmo
poza tym nie zdziwiło by mnie gdybyś miał średnią 55 g czyli wspomniane 1000%
Dnia 2009-09-15 o godz. 19:33 ~carbon napisał(a):
> ...dziś powtórka...
pozdr.
no no papier ładnie się trzyma jak widać hehe
jeszcze jedno takie półrocze i wartość spółki ponizej wartości księgowej
ciekawe ak to wpłynie na notowania
Dnia 2009-08-30 o godz. 13:33 ~baniak napisał(a):
> Po Twoich postach wnoszę , ze jesteś nieudacznikiem z
> ogromnym kompleksem braku własnych decyzji inwestycyjnych ,
> których nie potrafisz lub boisz się podjąć. Nie sztuka
> wchodzic w jadące do góry papiery / czego Ty na pewno
> jesteś mistrzem / , ale sztuką jest zakupić te papiery
> zanim odjadą. Vide ostatnio BLU / ja go kupowałem miesiąc
> temu od 2,15 - pierwsze 4 k do 2,43 , a teraz kończę
> oddawać powoli w okolicach 4 PLN / niech teraz inni zarobią
> /. Teraz kupuję CRB bo na nim też zarobię 100%. Czy tego
> chcesz czy nie. Tak więc zamiast pisać bzdury weź się do
> roboty i przestań miauczeć.
jak tam twoje 100%???
bo jak na razie to 100% to niedługo będziesz miał do odrobienia
ba po tych wynikach to i 500% będziesz miał do odrobienia heheh
Dnia 2009-08-30 o godz. 12:26 ~baniak napisał(a):
> nie 10-20% tylko 100-200% miesięcznie. Tylko trzeba
> wiedziec jak.....
tak z ciekawości to ile tysięcy % wyciągnołeś w tym miesiącu z carbon
Dnia 2009-09-29 o godz. 17:50 ~baniak napisał(a):
> Na razie +42% z inwestycji i odkupione po 29-30 gr ,
> obserwuj i nie pier....dol!!!
matoł naciągach i cham w jednej osobie
piszesz że wkrótce odpał a tymczasem dowiadujemy się że przy pierwszej lepszej okazji się wysypałeś - tyle twojej wiary było w tą spólkę
teraz znów czekasz na 40 groni i wysypka
nie wnikam ile zarobiłeś czy straciłeś bo pisać różne pierdy na forum każdy sobie może
i nie nazywaj tego inwestycją bo nie masz pojęcia co to słowo oznacza
Dnia 2009-08-28 o godz. 14:42 ~baniak napisał(a):
> A wartośc kontraktu to tylko kilka wartości księgowych CRB.
skoro jest tak dobrze to może umiesz wyjaśnić dlaczego veno wywala na potęgę
Zarzad Carbon Design S.A. informuje , że w dniu 4 października 2009 r. otrzymał od Pana Arkadiusza Kuicha zawiadomienie, z którego wynika że spółka Veno S.A. (podmiot blisko zwiazany z Panem Arkadiuszem Kuichem Członkiem Rady Nadzorczej Carbon Design S.A.) dokonała w dniu 30 września 2009 r. sprzedaży 4.500.000 akcji Carbon Design S.A. serii C niedopuszczonych do obrotu w alternatywnym systemie obrotu organizowanym przez Giełdę Papierów Wartościowych S.A w Warszawie.
Treść raportu:
Zarzad Carbon Design S.A. informuje , że w dniu 29 września 2009 r. otrzymał od Pana Arkadiusza
Kuicha zawiadomienie, z którego wynika że spółka Veno S.A. (podmiot blisko zwiazany z Panem
Arkadiuszem Kuichem Członkiem Rady Nadzorczej Carbon Design S.A.) dokonała w dniu 28
września 2009 r. sprzedaży 1.517.500 akcji Carbon Design S.A. dopuszczonych do obrotu w
alternatywnym systemie obrotu organizowanym przez Giełdę Papierów Wartościowych S.A w
Warszawie. Transakcja została dokonana poza tym systemem obrotu.
Zarząd VENO SA informuje, iż w dniu 29 czerwca 2009 r. VENO SA zawarła umowę, na podstawie której sprzedała 1.000.000 (jeden milion) akcji zwykłych na okaziciela serii C spółki Carbon Design SA z siedzibą w Warszawie.
Dnia 2009-08-28 o godz. 14:42 ~baniak napisał(a):
> A wartośc kontraktu to tylko kilka wartości księgowych CRB.
jak tam nastrój kolegi
wydmuszka nie dała zarobić
nic dziwnego
veno wywala wywalają i inni
swoją drogą ciekawe po ile pozbyli się papiera
jeśli tak jak oponix - czyli 2 gr powyżej ich kosztów to znaczyłoby że po 7 groni wywalali carbona
a to oznacza jazdę bez trzymanki
ciekawe co na ten temat myślą ci co obejmowali ostatnią emisję
Raport Bieżący
Spółka: CARBON
numer: 11/2009 data dodania: 2009-06-26 20:14:14
Zawarcie istotnej umowy o współpracy
Zarząd Carbon Design S.A. informuje, iż w dniu dzisiejszym została zawarta umowa o współpracy z firmą AutoGroup S.A. z siedzibą w Poznaniu. Na mocy umowy Carbon Design S.A. zobowiązała się do wykonania modyfikacji nadwozia samochodu Stealth B6, oraz do budowy kompletnego nadwozia oraz wnętrza dla samochodu Stealth B7. Nadwozia oraz elementy wnętrza zostaną wykonane w technologii karbonowej. Strony określiły termin realizacji umowy na 4 miesiące od dnia jej zawarcia. Płatności z tytułu wykonania umowy będą realizowane w formie zaliczek. Wyprodukowanie kompletnego nadwozia do samochodów Stealth w technologii karbonowej, w ocenie zarządu, otworzy Emitentowi drogę do pozyskania liczących się kontrahentów w branży europejskich producentów samochodów sportowych i wyścigowych. Podstawa prawna: § 3 ust. 2 p. 2 Załącznika Nr 1 do Uchwały Nr 346/2007 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 30 maja 2007 r. "Informacje Bieżące i Okresowe w Alternatywnym Systemie Obrotu".
Załączniki:
Osoby reprezentujące spółkę
Mariusz Obszański Prezes Zarządu
KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 10 / 2009
Data sporządzenia: 2009-10-20
Skrócona nazwa emitenta
CARBON DESIGN
Temat
Nabycie akcji Emitenta
Podstawa prawna
Art. 70 pkt 1 Ustawy o ofercie - nabycie lub zbycie znacznego pakietu akcji
Treść raportu:
Zarząd Carbon Design S.A. informuje, że w dniu 19 października 2009 r. otrzymał od Spółki Namiron Investments Limited z siedzibą w Limassol, zawiadomienie z którego wynika, że spółka Namiron Investments Limited 30 września 2009 r. zawarła umowę na podstawie, której nabyła 2.000.000 akcji zwykłych na okaziciela Carbon Design S.A. W wyniku nabycia akcji Namiron Investments Limited posiada 2.000.000 akcji stanowiących 9,34% kapitału zakładowego i dających łącznie 2.000.000 głosów na walnym zgromadzeniu tj. 8,86%. Przed zawarciem powyższej umowy Namiron Investments Limited nie posiadała akcji Emitenta.
Cześć kris z tym 1PLN to może i będzie jak podadzą infa dotyczące nowych umów z koncernami z Europy zachodniej teraz trzeba zbierać zyski z innych walorow tu Ci proponuję inwestować naprawdę dobry papier przebadalem na rożne sposoby spółkę i warta jest conajmniej 0,5-0,7 w krótkim .