No właśnie. Trolliska dwoją sie i troją a tu jak nie chce spadać na 13 tak nie chce. Poniżej 15 kupić jakąś rozsądną ilość też ciężko. Oj trolliska tak sobie myślę że jak ruszy, to będziecie w czarnej....bo wygląda na to że większość papiera jest w silnych rękach. Ale mi to wisi kalafiorem, kto chce kupuje, kto chce sprzedaje. Mam ten komfort że mogę spokojnie czekać na te 13 czy 8 czy 2 ( jak niektórzy ...ile pisali). Pewnie nic bym nie napisał gdyby na tym forum byli normalni ludzie, ale tu tylko trolle z wielkim naganiaczem XXX - obecnym również na innych forach.
No właśnie, 21.05.2025 było 14,30 a dzisiaj ile mamy manipulatorze? Dobre, dobre.W pierwszej chwili myślałem że jesteś botem, ale boty nie są aż tak prymitywne.
Konfidentów to szukaj w rodzinie. Pewnie gdybyś zachował minimum kultury to moder by cię nie usunął. Nic mnie nie boli, czekam cierpliwie na to obiecane 13, pewnie nie tylko ja.
Spokojnie, czas pokaże - nic nie jest tak ciekawe jak twoja tożsamość. Najważniejsze to złapać nitkę a po nitce do kłębka. XDD PS. Jak nie tak, to tak. XDDDDDD Znasz historię niejakiego Alphonse Gabriel Capone. XDDDDDDDD
Wow, a co to się tu porobiło? Wszystko pokasowane ale domyślam się że chodzi o naszego ulubieńca xxx? Będę kibicował, może wreszcie trochę spokoju tutaj będzie.