Dlaczego nie komentujecie raportu rocznego. Akcjoinm się nie udziela i na forum cisza. Jedynie co potraficie to komentować jego wpisy. A tak to nie macie o niczym zielonego pojęcia. Jesteście daremnie. Bo żeby negatywnie komentować to wypadało by się znać. Akcjio wróć i wytłumacz czy jest dobrze a może źle. Ja szczerze powiem że się nie znam niestety. Ale co tam nie wszyscy posiadacze akcji muszą być biegłymi w espi. Najważniejsze że akcje posiadam i to sporo.
A ty tylko obrażać umiesz. Tak się składa, że o wynajmie wiedział na wiele godzin przed raportem a ty co wiesz? Nic nie wiesz.
Nic nie jest w cenie bo nawet opinia biegłego mówi, że realna wartość spółki wg niezależnego operatu jest dużo wyższa niż suma bilansowa, która wynosi ok 40 mln zł.
Jest więc tak jak pisze akcjoinm. A to, że tego nie ma jeszcze w cenie to już inna sprawa bo na giełdę i wycenę nie mają pojedyńcze osoby wpływu. Jedne spółki są wyceniane 10 x wyżej niż majątek a inne jak Invention poniżej majątku.
wiedza tajemna z otodom.pl nie przesadzaj - wiele godzin wcześniej a może i lat :P i wie jaki zagraniczny bank będzie miał tam oddział bo jakby miało pko czy pekao to by coś zmieniło :P
a za info o najmie dałem mu łapkę zieloną w górę bo od razu sprawdziłem na otodom.pl - niech ma tak często stęka że jest niedoceniany :P
od 11/2022 szukali najemcy cały zysk pójdzie w koszty nieruchomości i z tego przychodu zysku nie będzie ale dalej wierz że do 30 gr akcji nie ma i 1,20 tuż za rogiem :P
A kto pisał, że będą na tym najmie pokazywać zysk netto? 11/2022? A napisz, kiedy zakończyli budowę? Myślisz, że najemcy znajdują się na etapie dziury w ziemi? Lepiej poczekać i wynająć pewnemu najemcy na długi czas i to dokładnie zrobili. Nie wiem z czym ty masz problem? Chcesz akcje dokupić? To kupuj bo do 1,2 jeszcze daleka droga ale możesz się kiedyś zdziwić i to mocno :)!
Dnia 2025-05-29 o godz. 08:16 ~olek napisał(a): > pko i pekao to nie zagraniczne banki a ty wiedzy nie miałeś bo przecież spółka cię nie interesuje?
RĘCE OPADAJĄ PRZECIEŻ NAPISAŁEM CO ZA RÓŻNICA ŻE ZAGRANICZNY BANK CZY PEKAO CZY PKO MASAKRA - A MOŻE INTERESUJE TYLKO NIE MOGĘ ZDZIERŻYĆ TYCH BREDNI CO WYPISUJE TEN PODLASKI NIEUDACZNIK :p
OGŁOSZENIE NA OTODOM JEST Z 11/2022 I TO NIE JEST WIEDZA TAJEMNA :p
Dnia 2025-05-29 o godz. 09:06 ~Zorro napisał(a): > Biedny Jesus starą się nie widzieć i udawać że nie wie o nie zaksięgowanych dotacjach budowie i dotacjach które pojawią się w aktywach spółki > > Żenujące
sam jesteś żenujący obecna c/wk to 47 jak nawet w bilansie te 14 mln rezerw na dotacje odpiszą to i tak nie wpłynie to w żaden sposób na sytuację finansową spki, jedynie na bilans po zaksięgowaniu c/wk zmaleje ile do 10-15? koszty zeżrą tu wszystko z kw/kw dopóki spka nie będzie miała konkretnych przychodów bo te przychody to w miarę ogarnięta osoba może miec z tytułu umowy o pracę a nie z działalności vr gdzie są miliardy
A jak powyżej 30gr nagon akcjom pisał ze okazja to co to bylo. Pisalo wielu ze nierealne i spadnie i spadlo na naście groszy.niedawno podbitka i zjazd kółeczko.