No nie, no wystraszyłam się, bo miałam akcje Protektora, które 2 dni przed zawieszeniem handlu akcjami sprzedałam. Obym tutaj się w coś podobnego nie wrobiła.
Każdy sobie policzył ile będzie w rocznym, to pewnie przed kupnem ale z uwagi na otoczenie i gorący sektor pytanie brzmi jakie będą dodatkowe informacje na temat perspektyw umów planów itd
Otóż to
I dlatego grzecznie czekamy na raport
Dla mnie osobiście zysk z przeszłości nawet jak by był na minusie to i tak nie ma znaczenia
Dla mnie liczy się co dalej i dlatego tutaj jestem
Pozdrawiam
Co dalej ma być ? Miały być bunkry, widziałeś jakiś prototyp ? Miała być amunicja to pożyczyli Zawadzkiemu pieniądze żeby on produkował, nie ma nic o tym czy i ile Milisystem na tym zarobi jest tylko to że pożyczka na procent jak oddadzą, jak nie oddadzą to 10 % a Zawadzki jak się przekształca w akcyjna spółkę i wyjdzie im biznes, a jak nie wyjdzie i nie oddadzą kasy to Milisystem zostanie linia do produkcji amunicji, która będą sobie mogli postawić w garażu jeśli takowy posiadają...
Zostają strzelnice czyli tak jak było.
Byłam krótko na Protektorze, bo działy się tam bardzo dziwne rzeczy. Po ogłoszeniu 16 kwietnia, że przesuwają publikacje raportu okresowego rocznego wyszłam z tej spółki. Niedlugo potem zawiesili handel akcjami, ludzie zostali z niczym. Oby tutaj tak nie było.
Jadziu z całym szacunkiem ale skoro stać ich pożyć 2 miliony a sprzedaż idzie.. I będzie szła sprzedaż pod kątem szkoleń ich produktu zoabzcym jaki profit z produkcji i samej pożyczki jak dojdzie do skutku.. Jestem optymistą. Lubią kółka i to jest NC może wszystko się wydarzy jak przed wojna na UK
Bardzo dobry raport, spadły zobowiązania, wzrosły aktywa. Są zamówienia na strzelnice, będzie program budowy schronów, no i Milisystem będzie miał udziały w ALS Zalewski.Jadziu, nie siej fermentu kobieto!!!!:)
Jak na Załamanego to dużo optymizmu w tobie, ale niech będzie. Dobrze, że raport jest, przynajmniej KFN nie zawiesi notowań, jakiś rewident go podpisał, jakieś niby zyski są, a mogły być duże straty. Czekamy na jakieś informacje ze strony spółki, które zachęcą inwestorów.
Dokładnie proszę cię skup się i przeczytaj.. Netto można było sobie wyliczyć samemu za kwartały.. Każdy wiedział.. Istotny jest opis wczytaj się.. I przestań siać panikę
dokładnie o tym juz wczoraj pisałem że wystarczy sobie zsumować kwartały a tu sianie jakiejś paniki wiadomo pod co lepiej skupić akcje taniej i znów zarobic bo poziom 1.80 był za wysoki by dalej iść w góre a tak zdołowali i teraz spokojnie 1.50 może być do końca tygodnia tak to widzę ale dziś powinni zaniżyć do wsparcia 1.20 ale przy tym poziomie niewielu da się kupić akcje więc myślcie
Nowe inwestycje nowe umowy nowe mozliwosci nowe maxima . bardzo dobrze . Potencial mIlisystem jest ogromy. Kraj sie zbroji to i szkolenia i schrony i amunicja wszystko bedzie sie rozwijac . Rzad laduje tez na to ogromna kase w to wszystko.