• Wyniki Autor: ~szybki [91.123.181.*]
    Czyżby wyniki były znane że 10 sesji pod rząd spada
  • Re: Wyniki Autor: ~Xxx [31.61.180.*]
    Raczej to bankrut
  • Re: Wyniki Autor: ~GRejdev [194.35.121.*]
    To jest poprostu znajomość spółki, co tu sie zmienilo by to mialo rosnąć? Bankrut za 2-3 lata.
  • Re: Wyniki Autor: ~cienki [185.29.15.*]
    Idealnie, takimi najbardziej buja, i najwięcej rosną bez powodów. Imho jeszcze w tym roku będziemy tu mieli kurs obecny razy 2 lub 3.
    Za chwilę walne i zielone światło na emisję. Nie ma na co czekać później. Trzeba tylko znaleźć chętnych i ich przekonać że w niedalekiej przyszłości jak zechcą to sprzedadzą z zacnym zyskiem. Później infa że emisja się powiodła, że ktoś objął powyżej ceny rynkowej, że wznawiamy prace i zmierzamy do wydania gry i odwracamy odpisy. I w teorii mamy obraz spółki wychodzącej z kryzysu i dobrze rokującej na przyszłość. Jak dla mnie wszystko się zgadza i idzie jak po sznurku.
  • Re: Wyniki Autor: ~GRejdev [194.35.121.*]
    Być może masz racje. Należy jedynie mieć świadomość że to czysta spekulacja pod to czy zarzad zechce jeszcze tu pobujać kursem swoimi komunikatami. Fundamentalnie trup.
    Zgadza się, wg mnie scenariusz się sprawdzi. Pisałem jakiś czas temu, że będzie emisja ale nie chce mi się szukać. I już wtedy zadawałem pytanie czy lepiej papier pogonić po 5 czy 15 zeta. Czy ktoś weźmie po 15? Oczywiście, jeżeli dostanie realną wizję że sprzeda po 30.
  • Re: Wyniki Autor: ~GRejdev [193.42.99.*]
    Bardzo podobnie myślę po te osiem plnów można wbić i ewentualnie podpiąć sie pod spekulacyjny ruch. Za tydzień sgf licze ze square wtedy pokaze to co pcf dla nich
    Wszystko zgodnie z moimi przewidywaniami, kilka cytatów:
    1) przyśpieszenie premiery gry
    cyt. "Dalsze prace nad Projektem Victoria będą kontynuowane w oparciu o Plan Prac
    Rozwojowych, który przewiduje, między innymi, zrewidowany zakres gry i zmieniony plan
    jej wydania, zakładający przyspieszenie premiery gry w formule tzw. wczesnego dostępu
    (early access) i jej dalszy rozwój oparty na informacji zwrotnej uzyskiwanej od społeczności
    zbudowanej wokół gry."
    2) Sony co było oczywiste dopiero zaczyna płacić
    cyt. "Rozpoczęcie w dniu 13.03.2025 r. współpracy z Sony Interactive Entertainment LLC w
    zakresie produkcji prototypu nowej gry wideo o nazwie kodowej Projekt Delta, w związku z
    czym w pierwszym kwartale 2025 r. Grupa rozpoczęła rozpoznawanie przychodu z tytułu
    tego kontraktu;"
    3) dobre info nt własnej gry
    cyt. "Kontynuacja przez Grupę prac rozwojowych nad grą Project Bifrost (zespół projektowy
    dostarczył w dniu bilansowym wersję vertical slice gry)."
    podtrzymuję moją prognozę, w tym roku kurs mimo emisji będzie co najmniej razy 2 wyżej, przed premierą własnej gry (Project Bifrost) razy 4
  • Re: Wyniki Autor: ~Xxx [195.88.232.*]
    Współczuję. Ale tu sie porobiło i nie ma jak z tego wyjść. szkoda
    Kolego teraz się nie wychodzi, teraz to się wchodzi jak już. Choć jak wcześniej ktoś pisał póki co bardziej spekulacyjnie niż fundamentalnie. Ale jak będzie fundamentalnie dobrze to wtedy trzeba się zastanawiać nad wychodzeniem akurat.
    "zespół projektowy dostarczył w dniu bilansowym wersję vertical slice gry" a to napisali po co? Po to, że zaraz trzeba kogoś przekonać do wzięcia papieru po wyższej cenie niż obecna rynkowa. I jeszcze go przekonać że nie straci na tym.

• Re: Wyniki Autor: ~Henryk [5.173.26.*]
    Bardzo dużo kupiło po 15 , 20 co było widać po wolumenie. Uważam że kurs prędzej czy później tam wróci. Zgadzam się z kolega wyżej. Teraz się kupuje jak tanio
    pięknie, poszła próba zerwania SL
    nadal twierdzę że wszystko się zgadza w temacie
  • Re: Wyniki Autor: ~GEjdev [193.42.99.*]
    Jednak po 8,5 to bylo dużo za wcześnie
[x]
PCFGROUP -0,53% 3,78 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.