Nominał 0,10, zysk za 2024 rok prawie 700k, wdrożenie systemu b2b w 2 stanach USA, w kolejnych miesiącach następne stany, zwiększenie przychodu, krótko mówiąc jest coraz lepiej.
Brak ciągłych jest problemem … może już wkrótce ? Wszystko gra …
Spółka działa, jest zysk, fajny rynek tylko obroty do d.. i te notowania tylko dwa razy dziennie
Koleś jesteś jak ten poseł, który zarzucił Mentzenowi że sprzedaje akcje na giełdzie po ponad 3 dychy jak nominalna była 2 zł czy tam ileś. Cena nomialna nie ma nic do kursu xD
Jakbym zamiast zmienić auto, kupiłbym te gówno warte akcje to by cena wyniosła 20 groszy, wystarczy parę kawałków żeby cenę o 50% podnieść, więc wzrost to żaden argument przy tak całej spółce z tak małą ilością akcji % w obiegu
Czyli sugerujesz że potencjał do zarobku jest … tylko mały % w obiegu? Gowniane spółki dają najwięcej zarobić … przekonałem się o tym wielokrotnie. Największe pieniądze na giełdzie zarobiłem na mega gownianej spółce. Więc to mnie tylko zachęca
Stawiam na 10 gr we wrzesnniu
Był tu taki co pisał że Siwiński wszystko wywali a on nic nie sprzedaje więc taki jest %. Jaki jest
Obroty wzrosną jak odkryją spółkę i muszą być ciagle
Ale może on nie chce wywalać. Napisałem tak bo były tutaj takie głosy. Jak widać nic się nie dzieje a jest odwrotnie. Rozwija pomału biznes w USA nie sprzedaje akcji. Spółka wygląda nieźle zarabia rentowność jest super. Tylko obroty do dupy ale może to się zmieni z kolejnymi umowami
Mnie bardziej ciekawi kiedy KNF rozpatrzy mój wniosek o zgłoszenie nadużyć przez geniusza który kupuje po 100 szt. akcji podbijając i trzymając sztucznie cenę.