Czyli wynika z tego, że raport jest bardzo zły, dlatego taki spadek? Ktoś miał jakieś przecieki pewnie. To co dopiero będzie jutro, po publikacji tego raportu. Czyli klapa całkowita.
Są szanse i urośnie na pewno, mam takie przeczucia, jeśli spadnie to zaraz będzie jakieś i go mam nadzieję, że to wszystko jest po coś, może ktoś zbił kurs opóźnieniem raportu, żeby razem z raportem wrzucić jakiegoś dobrego newsa, ja mam średnia 1.62, dobierałam też dziś, jak nie dziś, nie jutro, to i tak odbije
przecież jak sobie podsumujecie raporty kwartalne za 2024r to bedziecie wiedzieć jaka jest sytuacja To że dziś spadło to następny etap spekulacji na kursie która trwa od ponad miesiąca Obstawiam jutro zejście kursu max do 1.20 a potem spokojnie wyjdzie na zielono i to może nawet sporo Czas pokaze
Oczywiście, że jest szansa. Ale nikt nie powie, że na pewno urośnie albo na pewno spadnie, nie bawmy się we wróżbitów. Na tej spółce są duże wahania kursu (1,20 - 1,87), więc taki spadek to nic niezwykłego. Spółka ma stale zlecenia, w perspektywie najbliższych miesięcy spore perspektywy w związku z programem Strzelnica w Powiecie 2025. Ponadto spółka udzieliła pożyczkę na stworzenie linii montażowej pocisków, z której zgarnie %
Jadzia, fajnie jest inwestować na giełdzie i zgarniać z tego profity, ale pamiętaj, że większość inwestorów tak czy tak będzie notować straty. Jeżeli zadajesz takie pytania na forum, śmiem wątpić w twoje kompetencje w tej dziedzinie. Moja rada - jeżeli kupiłaś to poczekaj aż kurs wzrośnie, sprzedaj i nie baw się w to już więcej. To nie dla Ciebie ;) I piszę to zupełnie bez napinki, powodzenia
Ja trochę zarobiłam na giełdzie, ale tu weszłam trochę pochopnie, nie przemyślałam tak jak to normalnie zazwyczaj robię. Nie wiem czy nie wdepnęłam w coś.
Mialąlam millis po 1 zł sprzedalam po 2 zł i dokupiłem po 1.69 a potem po 1.27, myślę, że warto czekac, chyba że żądali się sztorcem na łeb na jakiś czas, po to żeby znowu odbić, na milisie długo się nie czekało na odbicia, gorzej na pgmsa, czekałam dlugo na bajkę
spółka pod wzgledem dzialalnosci operacyjnej jest słabiutka - raport tylko to potwierdzi, zyje z obietnic, listów i obecnego hypu na zbrojeniówke, plusem jest ze siedzi tutaj duzo grubasów i bedą jeszcze nie raz kombinowac i sciemniac, robic podbitki, jazdy itp. Trzeba wtedy sprzedawac , a nie słuchac nagonów o 5-10-15 zł. ta spolka jedynie jest dobra do robienia kółek