Zaraz rakieta, zaraz zwała itd Ja było po 1zl to był bankrut , jak po 2 zł to wątki że właściciele to oszuści, jak było wyżej to , że zaraz będzie zwała itd itd Ja patrzę na to tak - jeśli Lubawa produkuje kamizelki i namioty i ma kapitalizację 1,4 mld to na litość boską - jeśli produkcja ruszy w PGM to jak myślicie jaka będzie kapitalizacja - nadal 200mln? Może kamizelek i namiotów mieliśmy mało więc zyski , akcje Lubawy urosły a granatów , pocisków, amunicji mamy aż nad to ?... Ja tam się wyłączam na razie i wrócę tu w 2026r. a na razie mam w d.. czy kurs będzie po 8zł czy 17zł bo nie o to idzie tu gra. Powodzenia dla cierpliwych. Pozdrawiam
Jak wiesz kiedy wyłapywać takie momenty to ok ale za chwilę może wlecieć jakaś informacja i cena w ciągu kilku minut +20% . Z duża zmienność jak dla mnie.
technicznie sie podszkol wtedy bedziesz w stanie wyłapac z marginesem błędu dołki i górki - zwykły macd i supertrend z atr 6/1 na zamknięciu na interwale 5/10/15/30 min jest w stanie wskazac ci z grubsza co robić - nie musisz od razu kupowac całej działki tylko dorzucac z tego co ci oferuje sprzedajacy - proste jak drutwazne abys wiedział jaki jest trend - histogram macda ładnie ci to pokaże ...
nie ma nic pewnego - ważne aby zabezpieczać to co się kupiło - przyda się ew. umiejętność przewidywania a tu jest potrzebne exp niestety. mozna wspomagac się "smart monejami" jako koncepcja albo zwykła krzywą np. ema 100 czy cokolwiek - a gdy się ustali trend to postawić stop łosia na traju i reagować - przykładowo jak linia kursu na 5min przebije ema 100 wtedy przejśc na interwał 10min jak przebije i to to 15 min i tak do skutku - w druga strone to samo.
Jak sie zawinie na któryms interwale to albo złapie łosia albo zretestuje i ponowi próbe jak nie przebije to mozna sie wycofać i zrzucic zarobek - niestety taki krótki czas handlu wymaga zerkania co kilanascie minut i sprawdzania stanu - bez bota z dobrze napisanymi warunkami to tylko zerkanie. Cykle długie 30/1h/2h dobre dla spółek z NC daja wieksze szanse na czas dla siebie ale co najwyżej połowe zarobku dla skalpelów - takie zycie ...
Zeus - widze że jesteś ogarnięty. Podaj proszę, namiary na yt albo stronki konkretne gdzie mogę sie dobrze doszkolić. Chodzi mi o rzetelną wiedzę przydatną na giełdzie. Dzięki Ave