A niech się topią, ile można tłumaczyć. Ciekawe co będzie na forum 21 lipca, bo myślę, że jak parę dni wcześniej pójdzie komunikat z gpw o delistingu, to oni dalej będą gadać swoje, że akcje pojawią się po 21 lipca pod inną nazwą. Normalnie nie wierzę, że takie tłumoki inwestują pieniądze na giełdzie.
A niech się topią, ile można tłumaczyć. Ciekawe co będzie na forum 21 lipca, bo myślę, że jak parę dni wcześniej pójdzie komunikat z gpw o delistingu, to oni dalej będą gadać swoje, że akcje pojawią się po 21 lipca pod inną nazwą. Normalnie nie wierzę, że takie tłuuuumoki inwestują pieniądze na giełdzie.
Hmmm według mnie nie dostanie nic, dlatego że nie może dostać bo go nie będzie :) Są przecież oficjalne informacje na ten temat. Naprawdę dziwię się że ludzie jeszcze kupują te akcje skoro spółka znika a akcje w lipcu również znikną z GPW. Pozdrawiam ;)
Rafako nie dostanie pomocy i zdejmą go z giełdy. Niektórzy są naprawdę ograniczeni, nie potrafią przyjąć porażki do informacji i siedzą w swojej bańce przekręcając fakty na swoją korzyść. Jak co najmniej 1/3 Polaków.
670 milionów + majątek Rafako dostanie ARP, więc tracicie tu czas i pieniądze. Kupujcie Polimex który realnie zyska dzięki temu najwięcej
Oni nie potrafią czytać ze zrozumieniem jak znaczna część Polaków, niestety. Nie zdziwią mnie wpisy 21.07 typu: Szok, Gdzie notowania Rafako?, Co się stało? Jaką nazwę mają nasze akcje? Dziadek, Ania gdzie jesteście?
Rafako dostanie dokładnie 0. Pieniądze trafią do RFK. Rafako jest spółką prywatną i jakiekolwiek dofinansowania stanowiło by niedozwoloną pomoc publiczną. Radzę uciekać i kupić Rafamet