Cytat z raportu
"Rok 2025 z pewnością będzie przełomowy dla Gaming Factory. W trakcie naszego IPO zakładaliśmy, że spośród wielu – na tamten czas – prowadzonych projektów tylko część osiągnie sukces ,kilku nie uda się dokończyć, kilka sprzeda się przeciętnie, ale ostatecznie znajdziemy ten jeden wyjątkowy projekt, który będzie w stanie sfnansować wszystkie pozostałe i dać Spółce świetlane perspektywy rozwoju na kolejne lata. Dziś wierzymy, że tym tytułem stanie się właśnie Japanese Drift Master. "
A co do innych gier, mówisz może o Pizza Slice które jest tworzone już 5 rok i na społeczności Steam są okrągłe 3 założone wątki?
Czy może o Dinos Reborn na którym najnowszy wątek społecznościowy na mazwę "Warning - Abandoned"
Dla GIF 6 milionów. I mają gotowca na konsole, gdzie ta gra powinna się przyjąć lepiej. Port, aktualizacje i utrzymanie zespołu do tego czasu też kosztuje, ale nawet przy kiepskiej sprzedaży z PC powinno starczyć. Także widzimy się po konsolach
Zaraz zaraz . Zakładamy że konsole też się powinny zwrócic. Inaczej nie było by sensu pracować nad nimi. to po konsolach ile będą mieć kasy jak im się zwroci? Ktoś tu na forum niepotrzebnie sieje ferment że emisja potrzebna
Porty na konsole, DLC, multiplayer. Tu jest duże pole manewru żeby spieniężać JDM w długim okresie, tylko zespół musi dowozić w racjonalnym czasie i bez dużej ilości błędów. Póki co jestem pozytywnie zaskoczony wczorajszym hotfixem, faktycznie gierka działa płynniej, przynajmniej tak jest na mojej leciwej grafice. Mam nadzieję, że PC to obszar testowy dla konsol i na konsole dostaniemy dużo bardziej dopracowany i rozszerzony produkt.
100 miejsce :) a wiesz co to oznacza? że spółka zarabia :)
Poczekaj do weekendu jak dzieciaki będą odpoczywały od szkoły, a starsi od pracy a tym bardziej, bo będą chcieli sprawdzić grę po 2-gim już patchu :)
I nie oczekuj tutaj nie wiem 10 miejsca albo 20, bo jest to mała polska spółka wyceniana na 46mln zł i nawet jeżeli dopiero co wydali grę, bo jest mnóstwo super tytułów i mnóstwo mnóstwo gier na steamie, wystarczy nawet jakiś dobry stary tytuł przecenić i już się pozycjonuje w topce global bestsellerów :) 100 miejsce jest dobrym miejscem przynoszącym zyski, a oceny JDM idą w górę, to też będzie miało wpływ na miejsce na liście
Rynek światowy jest duży, BAAARDZO DUUUUŻY.
Taki mistrz Polski Lech Poznań jest wart ułamek procenta wartości największych klubów. Są setki, duże setki większych i bogatszych klubów od Lecha Poznań. I co z tego? To Lech jest mistrzem Polski.
Przełóżcie tę skalę na GIF. Taki setny strumyk kapusty, oby się w miarę utrzymywał, szybko pompuje naszego czempiona okręgówki.
Niechby wyszła im z tego coś takiego jak Wieczysta Kraków i już mamy fanfary. Resztę namaluje życie i developerzy.
Sam nie wiem. Czy ta gra ma szansę na dobrą sprzedaż ? Nie odbieram jej tego. Opinie na Steam 72%. Ale dla mniej wymagających daje dobrą zabawę. Szkoda że tyle negatywnych opinii z zagranicy. Ta gra chyba nie byĺa dla nich za droga. Mogliby nie dawać negatywów i przymknąć oko na to i owo. Czy jest szansa na nowe dobre wrażenie ?