• Nastroje Autor: ~Marynarz [5.173.233.*]
    Jakie nastroje przed raportem w piątek?
  • Re: Nastroje Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Nastroje powinny być bardzo dobre ,,,, wyniki kwartalne dają EBIDA ... 8 mln zeta , wiec o co chodzi ? ,,, jak mogą stracić płynność przy dużych zyskach ,,, jakaś ściema i tyle !
  • Re: Nastroje Autor: ~Oreo [89.78.48.*]
    Report jak dla spółki o kapitalizacji 50 mln, a mamy 9? Więc o czym my mówimy. Ja zredukowałem inne pozycje aby tu dobrać, więc jestem pewny że powrót na dawne poziomy jest bliżej niż się wydaje.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.184.195.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nastroje Autor: ~-zibi-7 [188.146.135.*]
    Wyniki można policzy z raportów kwartalnych, zysk netto około 250 % Ważne jak wytłumaczą zamieszanie ????? To było ustawione dla odkupienia TANIO akcji !!!!! Moje zdanie .....

• Re: Nastroje Autor: ~Uuu [46.134.73.*]
    Obawiam się, że jeśli większość ma podobne zdanie to możemy się tu podtopić, chociaż ja i tak utopiony jestem do pasa
  • Re: Nastroje Autor: _wiatrak_ [83.30.230.*]
    Dokładnie tak : im lepsze nastroje - tym gorzej dla kursu ...
    Dokladnie tak, dlatego liczę ze spadnie jeszcze na 0,35, to się nazywa podwójna wkrętka!
  • Re: Nastroje Autor: ~Niespokojny [31.61.177.*]
    Spadamy do 0,25 jak spółka nie wyjaśni afery wiorkowej
  • Re: Nastroje Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Zastanawia mnie jeden fakt .... skąd się dzbany biorą ? ,,, golasy bez kasy !
  • Re: Nastroje Autor: ~niespokojny [5.134.208.*]
    A ty nie potrafisz po ludzku rozmawiać tylko obrażać - gratuluje wychowania mały człowieczku
    Akcje mam - ale w poprawę wyceny spółki bez wyjaśnienia espi z płynnością nie wierzę

A Tobie proponuje zmiane nicka na Baca na conajwyżej Buc bo niewiele wyższy poziom sobą prezentujesz
    Chcieliście nastroje negatywne to macie nastroje negatywne. Czy teraz lepiej? Jak były pozytywne to pisaliście że to dlatego że będzie spadać, jak teraz są negatywne to znaczy że będzie rosnąć? Czy też spadać?
[x]
ROBSGROUP -22,03% 0,23 2025-08-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.