Nastroje powinny być bardzo dobre ,,,, wyniki kwartalne dają EBIDA ... 8 mln zeta , wiec o co chodzi ? ,,, jak mogą stracić płynność przy dużych zyskach ,,, jakaś ściema i tyle !
Report jak dla spółki o kapitalizacji 50 mln, a mamy 9? Więc o czym my mówimy. Ja zredukowałem inne pozycje aby tu dobrać, więc jestem pewny że powrót na dawne poziomy jest bliżej niż się wydaje.
Wyniki można policzy z raportów kwartalnych, zysk netto około 250 % Ważne jak wytłumaczą zamieszanie ????? To było ustawione dla odkupienia TANIO akcji !!!!! Moje zdanie .....
A ty nie potrafisz po ludzku rozmawiać tylko obrażać - gratuluje wychowania mały człowieczku Akcje mam - ale w poprawę wyceny spółki bez wyjaśnienia espi z płynnością nie wierzę
A Tobie proponuje zmiane nicka na Baca na conajwyżej Buc bo niewiele wyższy poziom sobą prezentujesz
Chcieliście nastroje negatywne to macie nastroje negatywne. Czy teraz lepiej? Jak były pozytywne to pisaliście że to dlatego że będzie spadać, jak teraz są negatywne to znaczy że będzie rosnąć? Czy też spadać?