• Na forum cisza. Wątpię w sukces Autor: ~J-23 [46.134.67.*]

ale obym był złym prorokiem, bo wiszę tu niemiłosiernie z grubą jak dla mnie kasą. Najgorsze to, że milczą, nie odpowiadają na maile.
  • Re: Na forum cisza. Wątpię w sukces Autor: ~Jaro [83.30.105.*]
    Niestety ja też tracę już nadzieję na sukces
    i również jestem,,trochę,, zapakowany!!
  • Re: Na forum cisza. Wątpię w sukces Autor: ~Wojtek [5.173.147.*]
    Komukolwiek odpowiedzieli na maila? Ja wysłałem kilka, pierwszy pod koniec kwietnia i brak jakiejkolwiek odpowiedzi.
  • Re: Na forum cisza. Wątpię w sukces Autor: ~J-23 [46.134.67.*]
    Milczą. Ale mnie martwi to, że Gmina i RDOŚ nie mają do nich nawet numeru telefonu. Pisałem o tym w poprzednim poście.
  • Re: Na forum cisza. Wątpię w sukces Autor: ~vklf [31.61.243.*]
    Przez telefon lub mail w urzędzie nic nie załatwisz. Jedyne skuteczne sposoby to pismo złożone osobiście lub wysłane listem poleconym, e-puapem i od niedawna e-doręczenia. Moim zdaniem brak komunikatu spółki o statusie sprawy oraz tendencyjne unikanie odpowiedzi na pytania akcjonariuszy świadczy o tym, że przyczyna przesuwania terminów wydania decyzji leży po stronie spółki. Tzn. zostali wezwani do uzupełnienia lub poprawienia dokumentacji. Analogiczna sytuacja była w pierwszym półroczu 2023 kiedy musieli dostarczyć inwentaryzację przyrodniczą i sprawa stała miesiącami w miejscu a spółka milczała. Odezwali się dopiero gdy złożyli brakującą dokumentację, po czym sprawa ruszyła i wreszcie wydano decyzję.
  • Re: Na forum cisza. Wątpię w sukces Autor: ~Qwerty [15.220.65.*]
    A co sądzicie o tym, że Krzyżanowska upchnęła 19 baniek akcji funduszowi ? Zagranie pod publiczkę żeby ruszyć kursem, z wora do wora (tylko w jakim celu?) czy może jednak spodziewają się dobrych wiadomości ? Bo jednak wątpię w to, że będą robili sztuczne gierki aby upchnąć po 18 groszy per sztuka. Bez dobrego infa nikt tego nie łyknie. Ja tak jestem dobrej myśli
  • Re: Na forum cisza. Wątpię w sukces Autor: ~Posiadacz [95.203.60.*]
    No jak na razie czarna seria jak dla mnie. Cieszę się ze 20 groszy jest stabilne. Trzeba być optymistą. Na marginesie cała fotowoltaika stoi zobacz taki Fotovolt też mimo ze wyniki pokazał Ok ale nie było żadnego ruchu w górę. 4 masa tam mam spory minus słabo coś z tą spółką. Na brasie wierzę ze się ruszy bo mam tu naprawdę spory pakiet, szok. Nigdy tak nie robię.
  • Re: Na forum cisza. Wątpię w sukces Autor: ~vklf [31.61.243.*]
    Qwerty, fundusz nie upchnie tych akcji w rynek bo nie są one dopuszczone do obrotu giełdowego. Te akcje mają kod ISIN PLINVNT00078 (podany w zawiadomieniu https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2025-02/2025.02.14-Powiadomienie-o-transakcji-art.-19-ust.-1-MAR_202502141557347205.pdf). Akcje, które są w obrocie mają kod ISIN PLINVNT00011. Nie może być w obrocie giełdowym  akcji tej samej spółki o różnych ISIN.
  • Re: Na forum cisza. Wątpię w sukces Autor: ~yato [91.222.25.*]
    Zobaczcie jakie akcje w portfelu posiada ten wspaniały fundusz amerykański, kto jest w zarządzie i jakie pełni funkcje w spółkach z portfela i nie tylko. Rejestr krs dużo wyjaśnia, polecam go jako ciekawą lekturę.
  • Re: Na forum cisza. Wątpię w sukces Autor: ~vklf [31.61.240.*]
    No Amerykę odkryłeś, że znaczący akcjonariusz obsadza swoimi ludźmi zarządy i RN w spółkach, których akcje posiada. Swoją drogą dziwne, że ten fund jeszcze nikogo do Brasa nie wstawił mimo wakatu w RN.
[x]
BRAS 0,00% 0,25 2026-04-14 13:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.