Zostanie skierowana emisja to trzeba mieć około 150k akcji. To będzie czysty zysk dostaniemy po 10 gr akcje(dwie x10gr na każdą akcje) niedługo będą się o nie zabijać
Nie słuchaj go. K nie trafi do prywatnych inwestorów którzy są wyłączeni z PP na K co w mojej ocenie jest dobrym znakiem :) rzekłbym bardzo dobrym ot tak
7. Objęcie wszystkich akcji serii K nastąpi w drodze złożenia oferty przez Spółkę i jej przyjęcia przez oznaczonego adresata (subskrypcja prywatna), przy czym oferta objęcia akcji serii K zostanie skierowana nie więcej niż 149 (sto czterdzieści dziewięć) osób. ------------------------------------------ 8. Zawarcie przez Spółkę umów o objęciu akcji serii K w trybie art. 431 §2 pkt. 1 k.s.h. w ramach subskrypcji prywatnej nastąpi w terminie do dnia 20 sierpnia 2025 roku. -------------------------------
No to ja się nie zauapie bo szkoda mi tych 60 tysia na papier który póki co niewiele wnosi w portfel. Wincyj radości na techrobo choć płynność przypomina zaprawę murarska... Ale wszędzie gdzie cpar ... I Perez