Wcale nie mówie że nie dojdziemy do 0,5 ale kurs może zwolnić przy 0,45 i znów pojawią się naganiacze typu ~ber który będzie pisał o zwale na 0,39 i znów dużo ludzi odda.
Ciekawe co robi teraz ~ber? :P
ber jest milionerem , wszystko zyskal na gieldzie dzieki tajemniczym info z dupy wyrwanych , powinnismy sie cieszyc ze nam amatorom cieplutko ubranym na zime pomaga i daje drogocenne rady ...
powiem Ci jedno (bez urazy) d...z Ciebie nie spekulant... ja zdążyłem sprzedać Befa za 0,35 porobić niezłe deale na PKOBP i kupić dziś rano (dzięki Wam za info jeszcze wczoraj) i odkupić dziś rano po 0,36...a Ty sobie dalej wypisujesz głupoty...
giełda nie jest od patrzenia na nią i biadolenia, ale od zarabiania na wzroście popytu i zainteresowania papierem...0,50 PLN to za dużo jak na mój gust, ale 0,40 raczej spokojnie będzie całkiem trwałe...
mowisz za duzo 0,50 ale zalezy jaka pozycje chcesz tu zajac mysle ze nawet jak wezma za 0.50 to 130% DO WRZESNIA 2010 ZAROBIA a teraz niewatpliwie jest tanio spolka godna uwagi jedyny mankament to 20mln strat w Myslowicach (chociaz napewno maja bo musza miec ubezpieczenia majatkowe) i utrzymanie stanowisk mrowek. Ale to nie przeszkodzi zeby kurs byl do konca 2011 po 1.5/1,6 to tego ostatnie walne wnioslo sporo pozytywnych zmian zmiana rady nadz. zatrudnieni zostali ludzie z doswiadczeniem finansowym bedzie dobrze wkoncu bank jest wlascicielem i wie co robi pozdrawiam