• CRJ Autor: ~bandit [37.225.13.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=sLRb7-OuHag

StarRupture - Official Co-op Gameplay Video

HYPE!

• Re: CRJ Autor: ~Didi [84.40.219.*]
    Komu sie podoba nowe wideo?

Dla mnie jest ok, ale przede wszystkim traktuje to jako sygnal ze wszystko idzie tak jak nalezy. Takze ogolnie dobra wiadomosc.
  • Re: CRJ Autor: ~Didi [84.40.219.*]
    Ale zeby nie bylo tak kolorowo widac ze duzy (pewnie Quercus) dosypuje ciagle po 420.
  • Re: CRJ Autor: ~Alibaba [31.0.48.*]
    Nowy gameplay mega. Bardzo Pozytywne komentarze wręcz euforyczne. Jedyne co smuci to raczej słabe zasięgi materiałów zobaczymy jak to będzie wyglądać po weekendzie ale liczę że chociaż jeden filmik dobije do 50k wyświetleń. Wtedy powinno przybyć ładnie followersow bo moim zdaniem najlepszy gameplay póki co.
  • Re: CRJ Autor: zbychugis [163.116.189.*]
    przecież filmik z 1 maja na IGN ma już prawie 100k
    No ale chodzi mi o ten z dzisiaj
  • Re: CRJ Autor: zbychugis [95.108.68.*]
    a to patrząc na liczby poprzedniego i liczby tego z dzisiaj (już 10k w 5 godzin) myślę że te 50k na spokojnie będzie nawet w tym tygodniu
  • Re: CRJ Autor: ~Fazekasz [83.28.143.*]
    Zgadzam się, że to najlepszy z dotychczasowych filmików. Gra wygląda naprawdę niezwykle obiecująco i może odnieść duży sukces.
  • Re: CRJ Autor: ~Fakty [31.179.102.*]
    Dobra, jak zwykle naganiacie i nic więcej z tego nie wynika. Na kanale IGN łapki w górę to ledwo 3% wyświetleń. Wyświetlenia jak na 4 godziny jednej z najniższych na kanale. Gracze nadal na ogół nie wiedzą co to za tytuł. Czyli nic się nadal nie zmienia. Ja nie wiem co oni mieliby jeszcze pokazać by ten wóz z węglem się ruszył. Materiałów łącznie z tej gry jest już pewnie z lekko na 30 minut oglądania, a zainteresowanie nadal mocno średniawe. Tutaj nic już więcej zrobić się nie da. Gra jest mocno średniawa. Biorąc to pod uwagę oraz fanatyzm lokalnych inwestorów można założyć, że gdyby nie akcjonariusze to i łapek w górę na kanale IGN dla tego gameplaya byłoby poniżej 3%. Ile ta gra ma kosztować w fazie early access, 35 milionów, więcej ? To ile oni mają tego sprzedać brutto, za 55-60 milionów by wyjść na zero ? Przecież to jest niepoważne.
  • Re: CRJ Autor: ~Ten [94.240.9.*]
    komentarz wyjaśnia wszystko :” You can never go wrong with multiplayer
  • Re: CRJ Autor: ~Ss [188.146.12.*]
    Sądzę, że nawet nie wiesz, jakie miał statystyki green hell, skoro te liczby Cię nie satysfakcjonują
  • Re: CRJ Autor: ~Kirikou [195.128.180.*]
    Zapowiada się wesoły dzień dla akcjonariuszy...
  • Re: CRJ Autor: ~Bandit [188.146.159.*]
    Ktoś ciągle wyprzedaje jakby nie to to byłoby już 500
    Niech się wyprzedaje jak się wyprzeda to kurs będzie leciutki tu i ponad tauzen może być moim zdaniem
  • Re: CRJ Autor: michal55 [37.47.146.*]
    Od razu. Pinć tałzenów i to do końca tygodnia. Nie żałujmy sobie, kto da wincyj?
    Pod premierę może być tauzen jak wszystko pójdzie dobrze w szczególności playtesty
  • Re: CRJ Autor: ~Rokita [91.150.217.*]
    Papier zmienia ręce z tych ktore chcą się keszować na tych którzy wierzą w grę to nic strasznego tak daleko przed premierą. Swoją drogą nie wiem czy CRJ czytal moje komentarze na X i YT dotyczące braku narracji w poprzednich filmikach, ale teraz dodali narratora i nowy gameplay jest dużo lepszy. Inna półka przynajmniej dla mnie. Dokupiłem.
    Ja też dokupiłem zaskoczyli mnie kolejnym filmikiem z gameplaya przed playtestami myślałem że playtesty się zaczną przy 90-95 na wishliscie no a teraz moim zdaniem są widoki na 80-85 przed playtestami niby niewiele a jednak spora różnica.
  • Re: CRJ Autor: ~BlockBuster [31.10.128.*]
    Klimat StarCraft... tylko w wersji 2025... jak technicznie nie będzie problemów z coop to będzie grane dłużej niż GH.
[x]
CREEPYJAR -0,43% 465,00 2025-10-16 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.