i bardzo dobrze czekam na ATL żeby dokupić, bo co chwile ktoś się wysypuje z inwestycji, raport czytałem, branże znam, bawią mnie te teorie o tonących spółkach przy wolumenach dziennych 100 akcji...
Jestem w stanie przeczekać, nawet dokupić, w końcu firma nie jest wydmuszką tylko pracuje, patentuje. Spadek generują wychodzący z inwestycji, każdy ma do tego prawo. Ale spółka ma ogromny potencjał. Cierpliwości.
2035: Odbyliśmy 42. bardzo pozytywne spotkanie z FDA. Zostaje tylko do ustalenia co będziemy testować. Oceniamy, że komercjalizacja w 2026 nie jest zagrożona.
Z raportu wynika, że mają finanse zapewnione na przeżycie do połowy 2026, a zapewniają też że mają finanse na badania kliniczne, a same badania potrwają prawie dwa lata to coś się tu nie zgadza. Ktoś wyjaśni?
Może badania tylko w Uze? Albo wrzucą próbki do chataGPT? Realnie emisja żeby przeżyć i znak zapytania co dalej do skuteczności testów i ich komercjalizacji.
Przejrzałem ich przetargi na bazie konkurencyjności, te na wyprodukowanie serii testów są albo anulowane albo nierozstrzygnięte. Przetarg na dostarczenie próbek moczu też nierozstrzygnięty.
Od pierwszego wpisu z końca maja spadło już 40%. A nie wygląda, żeby to się miało zatrzymać, wręcz przeciwnie, wygląda, że spadki się dopiero rozkręcają. Co widać po wolumenach. Będzie jedno cyfrówka?
Od pierwszego mojego wpisu z końca maja spadło już o prawie 60%. A nie wygląda, żeby to się miało zatrzymać, wręcz przeciwnie, wygląda, że spadki się dopiero rozkręcają. Co widać po wolumenach. Będzie jedno cyfrówka?