• Trakcja Autor: ~AS [78.30.99.*]
    Czy wiadomo co jest na rzeczy, czy warto jeszcze dokupić ?
  • Re: Trakcja Autor: ~Fantay [88.220.134.*]
    Nasz papier się budzi kolejna sesja z dużymi zakupami
    patrząc na perspektywę rynku to będzie następna perełka
    o zakupach każdy decyduje sam
  • Re: Trakcja Autor: ~Robert [31.11.208.*]
    Nikt Ci nie powie czy warto kupować ale ewidentnie jest skupowanie pod jakieś grube info.
    Gdzie to dojdzie- nie wie nikt.
    Ja liczę na powtórkę z października, może coś lepiej- zależy co to jest o czym wiedzą ci którzy kupują
    Ktoś grubo zbiera widać, że to świeża kasa bo poprzednio zlecenia kupna były po 2 kilo a teraz mix
    może być niezła jazda
    Mam tu włożone sporo gotówki, po tym co się działo na kursie od lutego i po wpisach na tym forum miałem w tych miesiącach wiele myśli by wcisnąć sprzedaj, wyjść na stracie i zapomnieć.
    Teraz jestem na delikatnym plusie i racjonalnie byłoby sprzedać po tych męczarniach.
    Ale wierzę, widać światełko. Trzeba trzymać. Może drugi Polimeks :)
    kupno nie odpuszcza ale może pod koniec sesji przyłożą więcej kasy i zaliczymy górne widły - dziś to tylko 2.44
    Nie wierzę w żadne widełki. Ewidentnie tu jest powolne dobieranie, w sumie nawet to i lepiej. Pokazuje solidniejszy fundament.
    kupujący pewnie trochę blokuje kurs żeby zebrać taniej ale jak pojawi się większa kasa z boku to będą wyścigi w kupowani i widełki mogą być realne
    Jasnym jest to że przy takie free floacie to jakby tu się pojawił solidniejszy kapitał to by było zabijanie się o akcje ale nie wierzę w to na razie. Niech powoli rośnie, stabilnie, kilka dni, może przyjdzie tu trochę spekuły i ruszy z kopyta
    potencjał jest duży bo celem jest kurs zbliżony do Torpolu - 40 zł
  • Re: Trakcja Autor: ~AS [78.30.99.*]
    Siedzę tu dość długo i dlatego myślałem żeby uśrednić bo jestem na sporym minusie ,a kupiłem kiedyś bo zapowiadali budowę CPK i myślałem że to będzie dobra inwestycja .
[x]
TRAKCJA 0,74% 2,72 2025-10-10 12:47:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.