Musi bo do końca roku trzeba rozliczyć projekt z komercjalizacji.w ostatnim raporcie tak bardzo nieśmiało była wzmianka o próbie komercjalizacji wiec czekamy na info kto i za ile
Od 3 lat przecież rusza.
Od 2 lat czekam na realizację wzmianki z publikowanych raportów o odkupienie sprzedantch akcji w jakiejkolwiek, nawet symbolicznej ilości, ze sprzedanych ponad 100.000.000 akcji.
Musi się coś ruszyć po sprzedaży majątku trwałego.
Widzę wielonikowcu hillela, że uruchomiłeś swój kolej "topowy" nick, czyli "aram" To mamy już hillela, isa, aram, to teraz czekamy żebyś uruchomił kolejne na tym forum, w tym mający, xil itd :-))))))))))
Pytam co masz te 10mil akcji chcesz odsprzedać Prezesowi Przesuną ma 4ml gotówki sprzedaż Prezesowi 10ml akcji po 10 gr to masz 1mil dałeś średnio po 3gr
Widzę, że biegasz do moderatora z płaczem hillela vel aram vel isa vel mający vel xil vel...., bo prawda, że jesteś wielonikowcem jest dla ciebie niewygodna :-)))))))))))))))))))))
....aram vel mający vel xil vel.... ??? :-))))))))))))))))))))))
Re: Apis to złote jajo GPW zapamiętać Autor: ~Hillela [94.101.17.*]2022-10-24 11:19 Ostatnia fuzja to wygrana na Apisie będzie 650 tys. Dzieciaki taka pula jest do zgarnięcia ,Żydek hehe mający Aram myśleć
To prawda ten model z drewna modułowe stawiają Francji to nawet kilka kondygnacji widziałem taki budynki to rewolucja w ekologię cement to łańcuch węgla
Re: Apis to złote jajo GPW zapamiętać Autor: ~Hillela [94.101.17.*]2022-10-24 11:19 Ostatnia fuzja to wygrana na Apisie będzie 650 tys. Dzieciaki taka pula jest do zgarnięcia ,Żydek hehe mający Aram myśleć
Bimbrownik pytam zobacz gram na partner ten sam firma domki z drewna już była 110%+ tren się odwraca bo domki z drewna to ekologia niema łańcucha węgla
Czy dobrze przeczytałem "Taryfa opłat i prowizji Biura Maklerskiego Alior Banku S.A." i najniższa prowizja w Alior to 0,2% w transakcji trading, a tak najniższa to 0,34%???
nie wiem o czym bełkoczesz do mnie wielonikowcu hillela, ale czemu naganiasz w swoim bełkocie pod wieloma nickami jako m.in aram, xil, isa, mający itd.???