• Jest i 2 INFO Autor: ~Denis [46.170.204.*]
    rezygnacja członka zarzadu Pana Sulimy to chyba niedobrze wróży skoro ma byc dobrze to czemu rezygnacja
  • Re: Jest i 2 INFO Autor: ~widłowy [5.184.117.*]
    Brawo idzie nowe
  • Re: Jest i 2 INFO Autor: ~Nowy [83.5.95.*]
    Ostatni gasi światło pewnie nie chce się podpisywać swoim nazwiskiem pod tym przekrętem
  • Re: Jest i 2 INFO Autor: wiktoriaoskar [37.47.125.*]
    Mógłbyś więcej na temat tego przekrętu. Bo mam sporo zainwestowane w tą spółkę. Jeżeli coś wiesz to rozwiń. A jeżeli szkalujesz to mam nadzieję że spółka zainteresuje się twoim wpisem i ci tego nie podaruje. .........Akcjonariusz!!
  • Re: Jest i 2 INFO Autor: akcjoinm [37.109.163.*]
    wiktoriaoskar [37.47.125.*] zostaw go bo to troll nic nie znaczący
    Denis a myślisz, że członek RN zarabia w spółce Invention? Są tam bo takie sa wymogi prawa, że spółka musi mieć członków RN. W Inventionie oni nie zarabiaja tak jak w dużych spółkach typu ORLEN, KGHM itp.
    to po pierwsze
    po drugie nie ma to żadnego znaczenia dla funkcjonowania biznesu

a po trzecie mógłbym idąc twoim tropem rozumowania ale w kierunku przeciwnym napisać ....OJ BĘDZIE GRUBO,...SKORO ZWOLNiŁ MIEJSCE to w jego miejsce przyjdzie ktoś lepszy.
    i widzi misiaczku

tam gdzie ty widzisz szklane do połowy pustą ja widzę szklankę do połowy pełną
  • Re: Jest i 2 INFO Autor: ~Klecha [88.156.214.*]
    Trolle za wszelką cenę starają się obrzydzić na wszelkie sposoby spółkę ale to dobry znak znaczy zbierają jeszcze i szykują się pod wyszczał na takim telesto było+6000% a dlaczego nie miałoby być tutaj? Za dużo ludzi tutaj źle o spółce pisze coś jest na rzeczy że tutaj siedzą każdego dnia
  • Re: Jest i 2 INFO Autor: ~jesusCHRISTsuperstar [91.235.231.*]
    ta sama gadka co akcjod.reń przestań się ośmieszać :P
  • Re: Jest i 2 INFO Autor: zenekzakcentu [88.156.214.*]
    módl się jesus to może jeszcze zdążysz tanio kupić
  • Re: Jest i 2 INFO Autor: ~jesusCHRISTsuperstar [91.235.231.*]
    NIE ROZŚMIESZAJ AKCJO NIE ROZŚMIESZAJ
  • Re: Jest i 2 INFO Autor: ~Nowy [83.5.98.*]
    Ja szkaluje?! A czy to nie prezes pisal i mówił o przejściu na rynek główny a czy nie był komunikat ze będą działać na rynku chińskim i w usa pisali ze wysłali swój sprzęt do usa po czym były podbitki spekulacyjne pod te informacje
    Ostatnia podbitki na 35 gr o tajemniczych ynwestorach którzy chcą być anonimowi i wzięli 5 mln akcji po 1.26 na stare i ponad 2 lata ciszy
    Odkąd prokurator patrzy na ręce to informacje się skończyły i karmienie leszcza bajkami. Za takie wprowadzanie w błąd inwestorów w Chinach to jest kara śmierci
    A pamiętam wpisy akcjoinm a jak pisał kilka lat temu ze kupił po 2 zl na stare i też fo ubrali na lipne info
    Ja się dziwię ze tu nie ma pozwu zbiorowego
[x]
INVENTION -1,86% 0,16 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.