Mógłbyś więcej na temat tego przekrętu. Bo mam sporo zainwestowane w tą spółkę. Jeżeli coś wiesz to rozwiń. A jeżeli szkalujesz to mam nadzieję że spółka zainteresuje się twoim wpisem i ci tego nie podaruje. .........Akcjonariusz!!
Denis a myślisz, że członek RN zarabia w spółce Invention? Są tam bo takie sa wymogi prawa, że spółka musi mieć członków RN. W Inventionie oni nie zarabiaja tak jak w dużych spółkach typu ORLEN, KGHM itp. to po pierwsze po drugie nie ma to żadnego znaczenia dla funkcjonowania biznesu
a po trzecie mógłbym idąc twoim tropem rozumowania ale w kierunku przeciwnym napisać ....OJ BĘDZIE GRUBO,...SKORO ZWOLNiŁ MIEJSCE to w jego miejsce przyjdzie ktoś lepszy.
Trolle za wszelką cenę starają się obrzydzić na wszelkie sposoby spółkę ale to dobry znak znaczy zbierają jeszcze i szykują się pod wyszczał na takim telesto było+6000% a dlaczego nie miałoby być tutaj? Za dużo ludzi tutaj źle o spółce pisze coś jest na rzeczy że tutaj siedzą każdego dnia
Ja szkaluje?! A czy to nie prezes pisal i mówił o przejściu na rynek główny a czy nie był komunikat ze będą działać na rynku chińskim i w usa pisali ze wysłali swój sprzęt do usa po czym były podbitki spekulacyjne pod te informacje
Ostatnia podbitki na 35 gr o tajemniczych ynwestorach którzy chcą być anonimowi i wzięli 5 mln akcji po 1.26 na stare i ponad 2 lata ciszy
Odkąd prokurator patrzy na ręce to informacje się skończyły i karmienie leszcza bajkami. Za takie wprowadzanie w błąd inwestorów w Chinach to jest kara śmierci
A pamiętam wpisy akcjoinm a jak pisał kilka lat temu ze kupił po 2 zl na stare i też fo ubrali na lipne info
Ja się dziwię ze tu nie ma pozwu zbiorowego