Wyluzuj chłopie ja na giełdzie straciłem ogrom kasy bo to giełda bananowa tu niedziala wykres ani analiza tylko logika dużo czytaj ale sam analizuj nikomu nie ufaj myśl wielo wektorowo a będzie dobrze
Dużo przeczytałem o spółce przed kupnem akcji bo zainwestowałem 70 tys zł. Dla mnie to dużo kasy zadecydowało to że będą produkować amunicję a to coś podobnego do rękawiczek marcatora w czasie covidu ( chodzi mi i idealny produkt dobrego co się dzieje na świecie
Jeśli napisałeś prawdę a nie jest to ściema to będzie to dla Ciebie nauczka. Wszyscy przez to przechodziliśmy. Giełda jest bardzo trudną sztuką spekulacji. Akcje kupuje się jak są tanie a nie jak są bardzo drogie.
Dobrze napisane, chyba każdy faktycznie przez to przeszedł, że w szale emocji wpakował całe swoje pieniądze, myślę że kiedyś będzie powyżej 17, te akcje nie są jeszcze tak stosunkowo drogie. Trochę powiesisz, zawału kilka razy dostaniesz i może wyjdziesz na plus.
Spokojnie
Zostaw i daj rosnąć, nowy zarząd, nowe roszady i ludzie się przestraszyli. A tu nie ma co się straszyć, nowe umowy, nowe projekty. Cena już idzie do góry, to była doskonała okazja na zakup teraz poniżej 15 zł, ja wykorzystałem ten moment i teraz spokojnie idę do pracy
Wyluzuj , ja kupiłem w grudniu 2024 po 1,24 zł za 200 k PLN i zapomniałem o tym . Niedawno dokupiłem po 11,9. Poczekam , zobacze co dalej. Najwyżej mniej zarobię.
Bartku, zadaj sobie jedno pytanie: co Cię bardziej zaboli, strata kilku tysięcy teraz, kiedy możesz sprzedać w okolicach 15 zł czy jeśli okaże się, że spółka pójdzie na np. 20 zł a Ty tych akcji już nie będziesz miał?
To nie są łatwe decyzje, każdy z inwestujących się z nimi boryka, każdy chciałby mieć same trafione inwestycje, kupować w dołkach, sprzedawać na górkach i nigdy nie zawisnąć na haku.
Takich nie znajdziesz, a jeśli są tacy, którzy chwalą się tylko swoimi permanentnymi sukcesami, to traktuj ich szczególnie z przymrużeniem oka;)