jak nie będzie porannych lub popołudniowych strzałów to dzisiaj zieleń. Już wczoraj było zielono. Czekam na info o zmianach w akcjonariacie za parę dni.
Swoją drogą strzałów podaży od jednego / dwóch graczy nikt nie umiał przewidzieć, poza Tobą.
Teraz wydajesz się być bardzo pewny, że już tej podaży nie będzie.
Ja kurs przewidziałem na grubo przed premierą czyli na dwa tygodnie przed. Przestrzegałem że przekręt robi spółdzielnia i się potwierdzili w 100 procentach. Ich nicki to Karol , Mieszko , SpokoPi i wiele innych. Podbijali przed premierą na niskim wolumenie co nie było sztuką wielu złapali na te sztuczki a co potem to widać. Tutaj jedynie może być delikatne odbicie na początek do około 7.60 czyli zamykanie luki. Potem to gra musi zacząć się dobrze sprzedawać aby zamknąć lukę na 9 zł. To chyba wszystko. Bawcie się dalej na spółce która jeszcze żadnej dobrze sprzedającej się gry nie wyprodukowała. Wasz czas i wasza kasa.
Ta spółka jak na razie nie daje podstaw do zarabiania więc nie kupowałem akcji hurtem. Kupiłem przed premierą sprawdzić spółdzielnie bo widziałem że tu szykują przekręt. Wyszedłem z pewnym zyskiem. Przestrzegałem przed oszustami którzy pompowali kurs aby utopić drobnych. Czego nie rozumiesz?