Wreszcie nasza spóleczka została zauważona przez rynek. Pokonaliśmy ładnie opór na 0,5 przy najwiekszym historycznym tygodniowym volumenie. W zeszłym tygodniu obróciło sie ponad 1mln 150 tys akcji. Wiadomo, ze troche sprzedających musiało być bo społeczka wzrosła 100%, a historia spólki do tej pory nie była ciekawa. Zainteresowanie jednak po raporcie kwartalnym i liscie do akcjonariuszy bardzo wzrosło, i dlatego bez problemu akcyjki znalazły nowych nabywców. Ale mimo wszystko, po 100% wzroście, my jesteśmy śmiesznie albo bardzo śmiesznie tani.....Nie ma innej spólki z branzy , która ma CAP 10 mln, najtańsza inna z branzy ma CaP 20 mln, wiec jak dołozymy nastepne 100 %, to i tak bedziemy najtańsi....... Tylko, że Milton ma już prawie zakończone projekty, czekanie tylko na certyfikacje i komercjalizacje... Na giełdzie na ogół są trzy etapy wycen, niedowartościowanie, wycena prawidłowa i przewartościowanie... To kazda spólka w swojej karierze przechodzi... My jesteśmy jeszcze w niedowartościowaniu....... Ile to musi urosnąć aby wejsć do fazy przewartościowanie???? P.S Jeszcze raz dziękuję Cyganowi, bo dzięki jego ciężkiej pracy naprawdę mogłem uzbierać ładny pakiecik... I szkoda mi Alicji, że jednak posłuchała Cygana i nie uwierzyła w Miltona
Najważniejszy jest teraz inwestor, który może dać kapitał do ruszenia z produkcja masowa. Najważniejsze ,że chętnych na ich urządzenie Skinsense i na bramki jest bardzo dużo a to jest najważniejsze bo co z tego ,żeby produkowali cos na co nie ma chętnych. Mają zaawansowana technologie ,mają rynek ze zbytem na swoje urządzenia a w przypadku Skinsense zero konkurencji, no i mają bazę produkcyjna ..Jedyne czego brakuje to wejścia inwestora branżowego z kapitałem A wtedy 100 czy 200 mil kap wcale nie będzie zbyt dużo .
200% było w którymś momencie wczoraj licząc od pamiętnych 30 groszy.
Na pewno jest lekki hype na tematy zbrojeniowe, zasługa PGM, Milton jest mocno nieoczywisty bo wszędzie widnieje jako medtech. Potrzeba trochę researchu żeby dokopać się do Facecov i powiązać to z security.
Kto ma wiedzieć to wie, teraz sporo zależy od tego co zrobi sama spółka. Szukanie inwestora/finansowania wymaga szczególnych umiejętności.
Mam nadzieję, że dowiozą, szczególnie że jest sporo kapitału poprzez fundusze państwowe które chcą łożyć na bezpieczeństwo.