Siedzę tu od lat i cały czas zwiększam pakiet i jak lunatyk twierdziłem że dbają o akcjonariat. I tak zostałem bez dywidendy i z perspektywą rozwodnienia. Jestem tu zabetonowany. Po ananalizie stwierdzam że z plusów mogę wymienić tylko fakt ze jeszcze się nie zwinęli i są notowani.
Tak jak pisałem. Dobrze że jeszcze notowane. Bacteriomic wydaje się być potrzebny ale może źle wyczuli rynek i nie w tym momencie. Coś mi tu nie pasuje z tymi coraz nowymi wymaganiami. Jakby na siłę chcieli to wcisnąć. Obym się mylił. Na pewno nie sprzedam ale obawy są. Każdy musi sam przemyśleć i ustalić strategię.
Co ci nie pasuje z wymaganiami? Przy PCR też taki mieli plan, żeby samemu sprzedawać. To są elementy negocjacji - nie chcecie teraz to kupicie później drożej. Przecież nie będą siedzieć z założonymi rękami i czekać na kupca xD Wystarczy posłuchać ostatniego webinaru.
Może niedługo spienieze orco group bo szykuje się wezwanie i dobry zarobek to wtedy ustawie się na 100 -120 zł widać że powoli wybiją z formacji rgr i zasięg możliwy do tego poziomu...
Tutaj musi być jakieś info bo inaczej kurs będzie spadać. Słabo to bardzo wygląda, ja mam akcje trzymam cały czas ale jak widzę ciągle czerwień w saldzie to szlak trafia. Kapitał ulokowany i jest zamrożony, szkoda bo na innych spółkach mógłbym się odbić.
A co to za semantyka dziwna? Chcesz uśredniać - to uśredniasz. Jak nie dokupujesz to widocznie poziom nie jest dla Ciebie odpowiedni.
Trochę denerwują mnie tacy inwestorzy, co to niby chcą ale nie mogą.
P.S. Jeżeli siedzisz tutaj tyle lat i nagle z analizy spółki wyszło ci, ze nie warto wchodzić, no to pogratulować. Wszędzie tak czekasz kilka lat, zanim zdecydujesz się sprawdzić, co dana spółka oferuje i jakie ma perspektywy?
Bo jeżeli wcześniej analizowałeś i było ok, a teraz nagle wyszło ci, że nie opłaca się inwestować, to wybacz ale wygląda na to, że analizujesz tylko wpisy na forum a nie produkty spółki i jej stan finansów - bo sentyment obecnie negatywny to fakt.