• Poloneza czas zaczac Autor: ~NoktoWizor [168.228.234.*]
    ktory z Was pisal przed 2tyg. ze gdy wyjezdza na urlop to zaczynaja sie wzrosty?Ja na to, ze za 2 tyg. bo ja za 2 wyjezdzam.No i jestem. Pierwszy dzien i niezle jak widac. Zamiast bzdurnych AT cudaka rownie warosciowy jest,uwazam " index urlopowy" .
    Mozna by stworzyc jeszcze pare bzdurniejszych.Tak samo wartosciowe jak AT na DW w tych szcsegolnych czasach. Moze index pomaranczowy" ? Wystarczy , ze Trump nie domknie kibla i juz jest przeciez zawirowanie na gieldzie.
    Pozdro.
  • Re: Poloneza czas zaczac Autor: ~Honza [109.196.33.*]
    Ja już wróciłem i teraz w domku obserwuje sytuację. Dzi cudaka RGR padł, zresztą jak wszystkie wypociny. Tacy znawcy widzą formacje po jej utworzeniu, ot cały sekret. Na wykresie miesięcznym widać podwójne dno z zasięgiem 260zł, i to jest cel, zważywszy na to co się dzieje w spółce.
  • Re: Poloneza czas zaczac Autor: alicja1992 [83.27.52.*]
    Jeszcze jest za wcześnie by pisać że Cudak nie miał racji z korektą i ABCD. Tak pisać będzie można po przekroczeniu 100zl, a nawet 110zl. Obecnie wszystko może się jeszcze zdarzyć
    Ja już wróciłem i teraz w domku obserwuje sytuację. Dziś cudaka RGR padł, zresztą jak wszystkie wypociny. Tacy znawcy widzą formacje po jej utworzeniu, ot cały sekret. Na wykresie miesięcznym widać podwójne dno z zasięgiem 260zł, i to jest cel, zważywszy na to co się dzieje w spółce.
    Sorki za drugi wpis, ale nie wiedziałem że tamten wszedł, bo mi się wyświetlał jako niezapisany
  • Re: Poloneza czas zaczac Autor: ~NoktoWizor [194.230.158.*]
    A ja sorki za jak zwykle błedy.Wczoraj przyjechaĺem do hotelu w nocy ( tutejszej) dostalem pokoj z widokiem..na dach.Widziałem jakichs proletów.Mysle Boże. Dziś po protescie super pokój i jak sie okazało w nocy widziałem jakies syfy.Dzis wow.Wszystko mega .No i notowania tez.Frustrujace jak zwykle polskie banki by nie chca dac sie zalogowac bo widza innego provider .Co za cebulaki.Zawsze to mam.Ktos z was tez??
  • Re: Poloneza czas zaczac Autor: ~NoktoWizor [66.98.60.*]
    Jezu co ja czytam! Kandydat dobry organizator. To sie poprostu we łbie nie miesci. Ludzie chyba nie bedziecie na niego głosować?
    Moj ojciec był dawno temu szefem takiego hotelu..widziałem ja to działa. Zreszta na lotnisku tez bagażowy wczoraj dal mi wizytowke
    z kmenarzem, że ma wszystko .Kobitki też. Takie życie. No ale nieelegancko by było gdyby Pan prezydent nie miał czasu dla gawiedzi no bo musiałby organizowac ( chciał czy nie chciał , ruskie by już zadbały jak u pomaranczowego) bara bara ( wprawdzie precedensy już sa : Berluskoni ).Poprostu załamac sie można. A ambony milcza ? ooojjj.A wiocha milczy? ooojjj.
  • Re: Poloneza czas zaczac Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Tylko cudotwórcy widzę formację przed jej powstaniem....czuwaj!
  • Re: Poloneza czas zaczac Autor: ~NoktoWizor [168.228.234.*]
    cudak ty jak bańka wstańka. położyc cie sie nie da. zamknac okna to wejdziesz lufcikiem byle zabrac głos.
    Czekasz na chwle wielkopomna ?
    Już nastąpiła...poznałem Ciebie.
  • Re: Poloneza czas zaczac Autor: ~NoktoWizor [168.228.234.*]
    Ta intymna konwersacja nikogo nie obchodzi cudak. Ty chyba zyjesz z gieldy? No , to masz zycie bardzo cyfrowe. Cyfry nie utula.
    Mnie poznales?To jestes lepszy niz ja.Ja siebie jeszcze nie poznalem
  • Re: Poloneza czas zaczac Autor: alicja1992 [83.27.52.*]
    A ja Wam mówię, że Cudak ma rację, nie ma podstaw do hurra optymizmu, jeden dzień i wszystko zmienia, huśtawka trwa ...
  • Re: Poloneza czas zaczac Autor: ~Jan [109.196.33.*]
    Jak cudak to Ty, to jest jedna osoba
    Jak powiada fantastyczny kandydat na Prezydenta - są dwie pucie.....ja wciągam snusa, Alicja pije wino.
  • Re: Poloneza czas zaczac Autor: ~Jan [109.196.33.*]
    Wolę nawet snusa a nie demokrację która jest obecnie, nie uwzględniającą nawet wyroków sądu.
[x]
DATAWALK -0,92% 148,56 2026-04-02 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.